18 Februarie 2014 publicat în Horoscop 67 share-uri

Care sunt cele 5 zodii se deosebesc de celelalte printr-un orgoliu aproape fara margini?

Sursa: Kudika.ro

Fiecare zodie are cateva trasaturi definitorii. Pestii, de exemplu, sunt foarte romantici si Racii se lasa condusi de emotii in timp ce Fecioarele sunt asi in organizare. Insa 5 zodii se deosebesc de celelalte printr-un orgoliu aproape fara margini. Iata care sunt acestea.

1. Leu

Cu siguranta, acestia sunt cei mai orgoliosi nativi ai zodiacului. Mandria lor este una dintre valorile cele mai de pret si nu vor accepta sa o sacrifice nici macar in numele dragostei. De regula, sunt oameni foarte placuti insa au tendinta sa devina aroganti.

Atunci cand vor sa obtina ceva si nu o pot face pe cai nobile, vor apela fara jena la tertipuri. Nu pozeaza niciodata in victime dar asta nu ii impiedica sa se deghizeze in oite.

Cel mai rau lucru pe care il poti face unui Leu este sa incerci sa ii calci orgoliul in picioare. Va reactiona aproape imediat si va servi o lectie dureroasa care va fi greu de uitat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

2. Berbec

Indiferent de sexul nativilor in Berbec, acestia sunt cu siguranta orgoliosi, in special cei care sunt nascuti dupa 10 aprilie. Desi au firi sociabile si leaga foarte usor prietenii, nu iarta la fel de usor. Nu sunt neaparat razbunatori insa nu accepta sa le fie incalcat orgoliul. Din fericire pentru ei, nu iau personal orice esec ci invata din greselile lor.

Sunt perfectionisti fara sa fie maniaci. Traiesc foarte haotic si au un set de reguli inteles doar de ei. Banii nu fac multi purici in posesia acestor nativi pentru ca sunt foarte cheltuitori si le place sa faca achizitii costistoare pentru a-si satisface pasiunile.

Planeta care guverneaza Berbecii este Marte. Prin urmare, au firi complexe si temperamente voluntare. Atunci cand isi propun ceva, nimic nu le sta in cale si fac o chestiune de onoare din a-si implini scopurile.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Citeste integral Topul 5 al celor mai orgolioase zodii pe Kudika.ro

Foto homepage: Leu via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri