14 Februarie 2014 publicat în Horoscop 508 share-uri

Cine sunt acei nativi ai zodiacului care nu accepta alta varianta decat SUCCESUL? Cine sunt aceia care iubesc provocarile, sa fie in centrul atentiei si sa isi atinga obiectivele?

1. BERBEC

Zodia Berbec este guvernata de Ares, Zeul Razboiului, in mitologia antica. Nativii din zodia Berbec au personalitati combative, sunt foarte determinati, le place sa duca orice plan la bun sfarsit si nimic nu le sta in cale atunci cand isi stabilesc un obiectiv.

Persoanele nascute sub semnul Berbecului sunt foarte competitionale si iubesc provocarile, in aceeasi masura in care iubesc sa iasa mereu invingatori. Sunt plini de o energie debordanta si forta interioara. Traiesc viata foarte intens, sunt in aceeasi masura foarte sensibili, dar stiu sa razbata, sa se ridice si sa porneasca din nou la drum.

Aceste persoane au veleitati de lideri, reusesc sa isi asume responsabilitati pe care le indeplinesc cu multa constiinciozitate. Se inconjoara de oameni puternici si determinati asemeni lor, nu le plac oamenii care se plang tot timpul sau pe aceia care nu reusesc sa gaseasca solutii inteligente la problemele pe care le au.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Berbecul este cu siguranta, o zodie a invingatorilor.

Foto homepage: Shutterstock.com; zodiac, horoscop


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri