12:02, 14 Februarie 2014 publicat în Horoscop 373 share-uri

Cine sunt acei nativi ai zodiacului care nu accepta alta varianta decat SUCCESUL? Cine sunt aceia care iubesc provocarile, sa fie in centrul atentiei si sa isi atinga obiectivele?

1. BERBEC

Zodia Berbec este guvernata de Ares, Zeul Razboiului, in mitologia antica. Nativii din zodia Berbec au personalitati combative, sunt foarte determinati, le place sa duca orice plan la bun sfarsit si nimic nu le sta in cale atunci cand isi stabilesc un obiectiv.

Persoanele nascute sub semnul Berbecului sunt foarte competitionale si iubesc provocarile, in aceeasi masura in care iubesc sa iasa mereu invingatori. Sunt plini de o energie debordanta si forta interioara. Traiesc viata foarte intens, sunt in aceeasi masura foarte sensibili, dar stiu sa razbata, sa se ridice si sa porneasca din nou la drum.

Citeste si:
Dragostea ca generozitate: Top 5 zodii care își pun sufletul pe...
Dragostea ca generozitate:...

Aceste persoane au veleitati de lideri, reusesc sa isi asume responsabilitati pe care le indeplinesc cu multa constiinciozitate. Se inconjoara de oameni puternici si determinati asemeni lor, nu le plac oamenii care se plang tot timpul sau pe aceia care nu reusesc sa gaseasca solutii inteligente la problemele pe care le au.

Berbecul este cu siguranta, o zodie a invingatorilor.

Citeste si:
Top papuci cu toc de purtat vara aceasta la orice ținută
Top papuci cu toc de purtat...

Foto homepage: Shutterstock.com; zodiac, horoscop


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri