6 Martie 2014 publicat în Horoscop 4649 share-uri

Descopera zodiacul totemic egiptean si afla care este zodia ta sacra! Afla care este animalul sacru al Egiptului care este asociat sufletului, mintii si felului tau de a fi, dar si zeitatea egipteana ce confera putere destinului tau!

Nascut in zilele de 2, 7, 12, 17, 22, 27 - zodia LEOAICEI SACRE (puterea lui Sekhmet)

Foto: zeita Sekhmet via Shutterstock

Deoarece leii traiau in deserturile estice si vestice din jurul Nilului, leul simboliza in Egiptul antic rasaritul si apusul soarelui, dar si traseul acestuia din ceruri in lumea subpamanteana. Despre lei se credea ca sunt gardieni ai orizontului si ca reprezinta ferocitatea, fiind asociati atat cu zeitatile solare, cat si cu cele razboinice. Totodata, figura acestui animal puternic s-a suprapus cu figura faraonilor, simbolizand puterea, pericolul si regalitatea, dar si ideea de autoritate, conducere. Leoaica era considera sacra pentru mai multe zeite, una dintre acestea fiind SEKHMET, zeita focului, ce era infatisata ca o femeie cu cap de leoaica, dar si Hathor, zeita iubirii.

Nativii protejati de totemul leoaicei si de zeita Sekhmet au de partea lor puterea leoaicei si taria interioara a lui Sekhmet. Sunt oameni care adora sa traiasca pasional, intens, sa acumuleze cat mai multe experiente in viata, cat mai diverse, cat mai inedite. Sunt oameni definiti de actiune, dar si de decizii. Au o personalitate puternica, prestanta si impun respect (uneori chiar si teama) prin felul lor de a fi. De multe ori nici nu realizeaza ce fascinatie pot avea asupra celor din jur sau faptul ca ii pot domina cu usurinta pe cei mai slabi ca ei. Oricand gasesc curajul si indrazneala de a spune lucrurilor pe nume si nu se dezic in ruptul capului de principiile lor de viata. Cu cat inainteaza in varsta, cu atat vor realiza importanta confortului si isi vor dori sa atinga implinirea materiala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri