13 August 2013 publicat în Horoscop 5 share-uri

Insulele Hawaii mai sunt cunoscute si sub sintagma de "Paradisul din Pacific". Descopera ce zodie exotica esti intr-un horoscop mitologic spectaculos, venind de pe cele mai frumoase meleaguri ale lumii!

Rac (21 iunie – 22 iulie) – KA'AONA in horoscopul hawaiian

Racul din mitologia greaca isi gaseste echivalent in mitologia hawaiiana prin 'A'ama, un homar ce reprezinta semnul cardinal de apa al Profetului sau al Invatatorului. Despre copiii acestei zodii, locuitorii anticului Hawaii credeau ca sunt atragatori si facuti sa fie iubiti, iar numele acestei zodii desemneaza pe “cineva care este specialist in a castiga cunoastere”.

Nativii Kaaona sunt emotionali si trec prin cea mai larga si variata gama de emotii, influentand si sentimentele celorlalti. Sunt extrem de afectuosi si se lasa usor iubiti, insa au schimbari bruste de dispozitie si sunt sensibili. Desi par delicati si vulnerabili, nu te-ai astepta sa faca fata celor mai grele situatii cu atata forta, curaj si vointa. Atunci cand sunt hotarati si au de partea lor persoana pe care o iubesc, acesti nativi pot muta muntii din loc. Pot traversa, precum racul traverseaza pietrele de lava, cele mai potrivnice si aprige circumstante. Au de asemenea talent pedagogic si capacitatea de a-i instrui pe ceilalti.

Leu (23 iulie – 22 august) – HILINAEHU in horoscopul hawaiian

Hilinaehu, echivalentul exotic al Leului, este perceput in astrologia insulelor Hawaii de masca lui Ku, un Akua (zeu) protector al regilor hawaiieni, in special a regelui Kamehameha I. De aceea, Hilinaehu este considerat a fi si semnul Regelui.

Marele Ku, considerat a fi in vremurile antice drept unul dintre cei patru mari si atotputernici zei hawaiieni, aduce nativilor acestor zodii autoritate, maretie, energie, abilitatea de a se impune, dar si tendinta de a fi autoritari sau tendinta de a domina. Nativii zodiei iubesc viata asa cum este ea, adora sa-i savureze placerile vinovate si nevinovate, adora sa se relaxeze si sa aiba tot confortul necesar. Hilinaeh este si luna ploilor bruste.

Foto: Wooden Hawaiian mask of love_Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri