13 August 2013 publicat în Horoscop 5 share-uri

Insulele Hawaii mai sunt cunoscute si sub sintagma de "Paradisul din Pacific". Descopera ce zodie exotica esti intr-un horoscop mitologic spectaculos, venind de pe cele mai frumoase meleaguri ale lumii!

Fecioara (23 august – 22 septembrie) – MAHOE MUA in horoscopul hawaiian

Fecioara din mitologia europeana isi gaseste un echivalent inedit in mitologia hawaiiana in Mahoe Mua, descrisa aproape identic, printr-un simbol similar, cel al fecioarei, si desemnand semnul mutabil de pamant al Mestesugarului sau al Criticului. Mahoe Mua este de fapt Pele, faimoasa femeie zeita patroana peste vulcani si creatoare a craterelor din Hawaii.

Nativii Mahoe Mua sunt inzestrati cu o creativitate fantastica, inteligenta, virtuozitate si simt critic. In acelasi timp, sunt meticulosi, orientati catre detalii si iubind ordinea. Au o raceala a felului de a fi care, precum lava, poate fi topita cu greu. Atunci insa cand se aprind, se calmeaza greu. Mahoe Mua este luna Lunilor Gemene.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie) - MAHOE HOPE in horoscopul hawaiian

Regasim Balanta din mitologia europeana si in mitologia hawaiiana sub semnul lui Mahoe Hope, reprezentat tot printr-o balanta, semn cardinal de aer ce simbolizeaza Omul de Stat. Zeul care reprezinta justitia in mitologia hawaiiana este zeul Hokeo, cel care tine in maini, in balanta, capetele adevarului, esenta unei vieti lungi si rodnice. Vechii hawaiieni credeau ca destinul lor se afla sub balanta unor Aumakua (zei), cei care le evalueaza comportamentul si faptele si ii judeca.

Nativii Mahoe Hope sunt atrasi de artistic si de frumos si au abilitatea de a-i intelege si de a-i sustine pe ceilalti. Capacitatea lor de concentrare este remarcabila si remarcabil este si modul in care reusesc sa faca lucrurile intr-o mod atat de eficient, intr-un timp foarte scurt. Urasc nedreptatea si sunt aparatori ai celor slabi si aflati in situatii dificile. Au o tarie care vine din interior si care poate muta muntii din loc. Traiesc pentru a-si face partenerul fericit si sunt partenerii ideali intr-o casatorie datorita devotamentului lor.

Foto Fecioara_Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri