13 August 2013 publicat în Horoscop 5 share-uri

Insulele Hawaii mai sunt cunoscute si sub sintagma de "Paradisul din Pacific". Descopera ce zodie exotica esti intr-un horoscop mitologic spectaculos, venind de pe cele mai frumoase meleaguri ale lumii!

Taur (21 aprilie – 20 mai) – WELO in horoscopul hawaiian

Welo din mitologia hawaiiana, echivalentul Taurului, este infatisat adesea prin mistretul salbatic, inrudit cu Taurul din mitologia greaca si care impunea cel mai mare respect in Hawaii de demult. Welo este un semn fix de pamant, simbol al Fauratorului sau al Constructorului.

Nativii Welo sunt stabili, curajosi, avand simtul umorului si o inima calda, surmarind sa aiba pace si liniste in jurul lor. Sunt cinstiti si dedicati cauzei lor, dar si atasati de principiile lor de viata de la care nu se abat. Au tarie de caracter care le permite sa treaca cu fruntea sus prin situatiile dificile ale vietii. In acelasi timp sunt pozitivi, constructivi, cu spirit practic. Iubesc cu pasiune, insa si cu violenta. Atunci cand sunt raniti, se apara intr-un mod violent, nestapanit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Gemeni (21 mai – 20 iunie) – IKIIKI in horoscopul hawaiian

Ikiiki reprezinta semnul mitologic hawaiian al Gemenilor, fiind reprezentat de Gemenii roiali Alii, semnul de aer al Artistului sau al Inventatorului. Gemenii Aliii, Kamanawa si Kameeiamoku, au slujit regelui Kamehameha I, ajutandu-l pe marele rege sa unifice Regatul Hawaii.

Nativii Ikiiki au puternice inclinatii catre artistic si catre frumos, dar si o personalitate contradictorie. Sunt plini de energie, nelinistiti, capriciosi, cu o putere fantastica de a-si exprima ideile si emotiile. Tintesc catre o viata buna, palpitanta si plina de entuziasm.

Foto Hawaii Twins_Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri