13 August 2013 publicat în Horoscop 5 share-uri

Insulele Hawaii mai sunt cunoscute si sub sintagma de "Paradisul din Pacific". Descopera ce zodie exotica esti intr-un horoscop mitologic spectaculos, venind de pe cele mai frumoase meleaguri ale lumii!

Pesti (19 februarie – 20 martie) – KAULUA in horoscopul hawaiian

Kaulua este echivalentul Hawaiian al Pestilor din mitologia greaca, semn de apa infatisat adesea printr-un simbol magnific, atotputernicul Mahimahi, o reprezentare a 2 pesti delfini.

Unul din acesti Mahimahi (delfini) este indreptat catre “Mauka” (munte) si celalalt catre “Makai” (mare), sugerand lupta pe care o duce Kaulua pentru a-si gasi directia in viata.

Nativii Kaulua au un fond sufletesc bun si abilitati remarcabile pe care adesea nu le exploreaza suficient. Isi gasesc cu greu drumul in viata si sufera din aceasta cauza, ezitand pe mai multe carari ale vietii si simtindu-se in multe randuri neimpliniti. Fac valuri in viata si raman fideli lor insisi, visurilor lor indiferent de tentatii precum bani sau putere. Nu isi realizeaza extraordinara capacitate pe care o au de a fi flexibili si de a se strecura printre dificultati si probleme. Au simtul datoriei, al familiei, al unitatii si sunt niste visatori idealisti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Berbec (21 martie – 20 aprilie) – NANA in horoscopul hawaiian

Nana, echivalentul Berbecului din mitologia greaca, este infatisata in mitologia hawaiiana printr-un chip de Razboinic ce inspira putere. Pe de alta parte, in calendarul hawaiian, Nana este luna Florii care infloreste.

Nativii Nana sunt inzestrati cu vitalitate, energie, optimism, dar si cu forta de a-si indeplini telurile si de a razbi in viata. Ei sunt razboinicii vietii, dispusi sa mearga pana in panzele albe pentru a ajunge acolo unde isi doresc. Convingerile lor sunt stabile, mintea si argumentele lor atat de puternice incat dezarmeaza din start orice critica. Au calitati de lideri, sunt intreprinzatori si pot conduce cu usurinta mase de oameni. Ei influenteaza opiniile celorlalti si se fac respectati. Au tendinta de a fi agresivi si de a exploda usor.

Foto Aka Dorado dolphin fish_Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri