19 Martie 2013 publicat în Horoscop 2 share-uri

Fiecare semn zodiacal in parte are anumite caracteristici definitorii, care ii determina atat personalitatea, cat si talentele native. Descopera in randurile urmatoare care sunt secretele zodiei tale si cum poti profita din plin de ele.

Caracteristicile zodiei: zestrea astrala a Scorpionului

Nativele din Scorpion se remarca atat prin perspicacitate, cat si printr-o forta fizica peste medie. De aceea, ele se pot dovedi talentate la orice tip de activitate intens solicitanta din punct de vedere fizic, cum ar fi fitnessul, atletismul, scufundarile, tirul sau sporturile de competitie.

De asemenea, capacitatile lor mentale dezvoltate, precum si atractia catre sfera ocultului le aduc nativelor din Scorpion talent la rezolvarea enigmelor, la jocurile de carti (mai ales cand este vorba de o competitie), dar si la studiul filozofiei, astrologiei sau ezoterismului.

Caracteristicile zodiei: zestrea astrala a Sagetatorului

Cel mai mare atu al nativelor din Sagetator este deschiderea catre numeroase activitati si abordari asupra vietii. In plus, cum este vorba despre o zodie de foc, nativele se remarca prin dinamism si prin preferinta pentru activitatile desfasurate in exterior. De aceea, ele se vor dovedi talentate la toate tipurile de sporturi, atat practicate solitar, cat si in colectivitate.

De asemenea, nativele din Sagetator au un adevarat talent pentru a studia in permanenta discipline diverse, printre care se pot gasi sociologia, filozofia, astrologia si chiar politica. Pe langa acestea, nativele din Sagetator sunt pasionate de a calatori, fie in plan fizic, fie in plan intelectual, prin intermediul cartilor pe care le studiaza constant.

Caracteristicile zodiei: zestrea astrala a Capricornului

Simtul practic, seriozitatea si perseverenta sunt cateva dintre caracteristicile definitorii pentru nativele din zodia Capricorn. De aceea, ele se vor dovedi extrem de talentate la activitatile care solicita concentrare si lucru de una singura, cum ar fi pictura, cititul, gradinaritul sau rezolvarea de diverse probleme practice sau intelectuale. In plus, daca esti nascuta in acest semn, vei descoperi ca practicarea yoga, a golfului, bowling-ului, jogging-ului, alpinismului sau chiar a speologiei iti poate aduce multa implinire.

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri