19 Martie 2013 publicat în Horoscop 2 share-uri

Fiecare semn zodiacal in parte are anumite caracteristici definitorii, care ii determina atat personalitatea, cat si talentele native. Descopera in randurile urmatoare care sunt secretele zodiei tale si cum poti profita din plin de ele.

In plus, esti pasionata de activitatile provocatoare din punct de vedere mental, cum ar fi invatarea unei limbi straine, rezolvarea de integrame, sahul sau scrisul. Insa in aceeasi masura iti poti dovedi talentul in activitatile care necesita dexteritate fizica, cum ar fi tenisul de masa, badmintonul, dansul sau chiar planorismul.

Caracteristicile zodiei: zestrea astrala a Racului

Atractia nativelor din zodia Rac catre casa si familie le inzestreaza cu talent pentru toate activitatile ce tin de asigurarea confortului in camin. Astfel, daca esti nascuta in Rac, te poti ocupa cu succes de (re)decorarea casei, de gradinarit, de brodat si tricotat, precum si de pregatirea unor mancaruri deosebite. In plus, esti pasionata de citit, de colectionat (si reconditionat) diverse lucruri - in special din sfera antichitatilor, precum si de calatorii, fotografie si vizitarea de muzee.

Caracteristicile zodiei: zestrea astrala a Leului

Pentru nativele din zodia Leu, creativitatea si expansivitatea sunt o parte definitorie a personalitatii. De aceea, daca esti nascuta sub acest semn, vei avea un real talent pentru diverse preocupari artistice, cum ar fi pictura, teatrul, dansul sau moda. De asemenea, vei fi atrasa de orice activitati provocatoare din punct de vedere fizic, de la aerobic, polo si calarie pana la tai-chi sau yoga.

Caracteristicile zodiei: zestrea astrala a Fecioarei

Zodia Fecioarei fiind guvernata de mentalul Mercur, nativele din acest semn sunt in special dotate pentru activitatile provocatoare pe plan intelectual, cum ar fi invatarea de limbi straine, sahul, cuvintele incrucisate sau bridge-ul. De asemenea, Fecioarele vor fi talentate la activitatile fizice care solicita concentrare si precizie, cum ar fi golful, biliardul, tirul si ping-pong-ul.

Caracteristicile zodiei: zestrea astrala a Balantei

Nativele din zodia Balanta se remarca prin inclinatiile lor artistice si prin usurinta de a se adapta in orice mediu social.

Simtul lor estetic innascut le poate aduce succesul in numeroase forme de arta, mai ales in pictura si in moda. De asemenea, ele vor aprecia placerile aduse de arta gatitului, de calatorii si de implicarea in diverse activitati social-artistice.

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri