, 30 Noiembrie -0001 publicat în Horoscop 84 share-uri

Numerologia sau stiinta numerelor este o disciplina pe cat de veche, pe atat de captivanta. Poate ai auzit deja despre interesantele semnificatii numerologice ale datei de nastere sau ale numelui tau luat intreg. Stiai insa ca si numele tau de familie cuprinde intelesuri mistice?

Descoperirea tiparului energetic al numarului ce corespunde numelui tau de familie te poate ajuta in primul rand sa intelegi mai bine mecanismul interactiunilor dintre tine si restul familiei. Vei avea de asemenea ocazia de a descoperi legatura profunda pe care o ai cu rudele tale, legata de o anumita karma sau misiune de viata comuna.

Astfel, vei putea aduce mai multa armonie si intelegere in sanul familiei tale, stiind cu mai multa acuratete de unde ai pornit si incotro te indrepti in continuare.

Pentru calculul numerologic al numelui de familie, se va face corespondenta intre fiecare litera din nume si o anumita valoare numerica, cuprinsa intre 1 si 9, conform listei de mai jos:

  • Literelor A, J si S le corespunde cifra 1;
  • Literelor B, K si T le corespunde cifra 2;
  • Literelor C, L si U le corespunde cifra 3;
  • Literelor D, M si V le corespunde cifra 4;
  • Literelor E, N si W le corespunde cifra 5;
  • Literelor F, O si X le corespunde cifra 6;
  • Literelor G, P si Y le corespunde cifra 7;
  • Literelor H, Q si Z le corespunde cifra 8;
  • Literelor I si R le corespunde cifra 9.

Apoi se vor aduna toate cifrele obtinute in urma echivalarii numerice, rezultand un numar format din doua cifre. Aceste doua cifre vor fi la randul lor adunate, spre a obtine un rezultat final compus dintr-o singura cifra. Spre exemplu, daca adunand cifrele care corespund literelor din numele tau de familie obtii valoarea 56, vei aduna mai departe 5+6=11, iar apoi 1+1=2. Cifra 2 va fi prin urmare numarul numelui tau de familie.

Semnificatia numelui de familie corespunzand cifrei 1

Pentru membrii acestei familii, independenta si lupta pentru atingerea obiectivelor personale sunt caracteristici definitorii. Vor fi foarte atrasi de ideea de competitie, chiar si in cadrul familei, avand reale aptitudini pentru a fi primii in tot ceea ce intreprind.

Important este pentru ei acum sa invete sa respecte, in aceeasi masura, puterea sentimentelor si a deschiderii fata de cei dragi. Odata ce au dobandit echilibrul dintre asertivitate si acceptarea sustinerii din partea celorlalti, nimic nu va sta in calea reusitei pentru membrii familiei cu vibratia numerologica 1.

Semnificatia numelui de familie corespunzand cifrei 2

Lectia de viata pentru cei nascuti in aceasta familie se refera la diplomatie, la ascultarea intuitiei, la gasirea echilibrului emotional si la intelegerea si ajutorul acordat celorlalti. Membrii familiei sunt persoane sensibile si saritoare, care pun in general bunastarea celor dragi inaintea bunastarii lor personale. Ei ezita de multe ori sa-si afirme deschis punctul de vedere, din frica de a nu-i rani pe cei apropiati.

Foto: By Dzhulbee /Shutterstock

De aceea, ei trebuie sa gaseasca acum echilibrul intre a spune ceea ce trebuie si a comunica cu adevarat ce simt, adesea ultima varianta fiind cea mai indicata pentru ei. In plus, in momentul in care vor inceta sa se conformeze la ceea ce considera ei ca sunt asteptarile celorlalti, vor descoperi la acestia mult mai multa intelegere si iubire decat ar fi crezut vreodata posibil.

Semnificatia numelui de familie corespunzand cifrei 3

Membrii acestei familii au de depasit impreuna o karma legata de aparentele iluzorii si de comunicarea incompleta. De cele mai multe ori, ei dau impresia celor din jur ca au parte de o comunicare impecabila si de o armonie de nezdruncinat in sanul familiei. Insa sentimentele lor profunde raman ascunse, chiar si fata de membrii propriei lor familii.

De aceea, ei au de invatat acum lectia comunicarii sincere si lipsite de criticism. Astfel, ei vor descoperi ca veselia profunda, prietenia si creativitatea sunt resurse la care pot apela mereu cu incredere, atat in cadrul familiei, cat si in afara ei.

Semnificatia numelui de familie corespunzand cifrei 4

Pentru cei nascuti in aceasta familie, conceptele de datorie si munca dedicata sunt de cea mai mare importanta. Ei au tendinta de a-i judeca pe ceilalti, dar si de a se judeca pe sine in functie de cat de mult se implica pe planul muncii.

Abordarea lor extrem de pragmatica asupra vietii ii impiedica adesea sa se bucure cu adevarat de lucrurile si momentele bune din viata lor. De aceea, ei trebuie sa invete acum sa aprecieze nu numai disciplina si organizarea impecabila, ci si bucuria spontana, joaca si divertismentul constructiv.
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri