Citeste mai jos previziunile astrologice pentru luna aprilie 2013 si descopera care sunt domeniile cele mai norocoase pentru tine acum.

Horoscopul Norocului: aprilie 2013 pentru zodia Berbec

Prima parte a lunii aprilie 2013 te surprinde cu infuzia ei de energie si motivatie. Relatiile cu familia, relatiile de prietenie si cariera sunt in prim-planul perioadei. Te vei bucura din plin de intalnirile cu prietenii, dar si de momentele relaxante petrecute alaturi de iubitul tau. Iar daca esti singura, profita acum de increderea si sarmul pe care luna aprilie ti le ofera, odata cu intalnirea dintre radiantul Soare si energicul Marte din zodia ta.

La capitolul financiar vei avea parte de multa stabilitate in aceasta luna, mai ales daca iti controlezi impulsul de a cheltui sume mari pe nimicuri fermecatoare. In plus, dupa data de 15 aprilie vei incepe sa vezi rezultatele eforturilor tale profesionale din ultimele luni.

Horoscopul Norocului: aprilie 2013 pentru zodia Taur

Nativele din Taur se vor implica, in luna aprilie 2013, cu perseverenta si hotarare in consolidarea carierei si in obtinerea unor castiguri financiare pe masura implicarii lor. Iar astrele le vin in ajutor cu oportunitati interesante de colaborare si cu posibilitatea aparitiei unor noi surse de venit.

Desi sunt mai rezervate decat de obicei, nativele se vor bucura in aceasta luna de sustinere atat din partea prietenilor, cat si a partenerului de viata. In plus, odata cu intrarea Soarelui in semnul lor, la sfarsitul lunii aprilie, vor avea toata energia si determinarea necesare spre a duce la buna implinire tot ceea ce si-au propus.

Horoscopul Norocului: aprilie 2013 pentru zodia Gemeni

Succesul pe care il ai luna aceasta in domeniul comunicarii este incomparabil, fie ca este vorba de comunicarea cu prietenii, cu colaboratorii de serviciu sau cu persoana iubita. Daca esti singura, acum e

ste momentul ideal pentru pentru a-ti mari repertoriul de cuceriri, din care vei putea alege apoi cel mai potrivit partener pentru tine.

In ultima parte a lunii aprilie 2013 te vei dedica cu precadere casei si familiei, lucru care iti va permite sa-ti refaci fortele si sa te ocupi mai mult de mentinerea sanatatii tale.

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri