Citeste mai jos previziunile astrologice pentru luna aprilie 2013 si descopera care sunt domeniile cele mai norocoase pentru tine acum.
Horoscopul Norocului: aprilie 2013 pentru zodia Rac

Pentru tine, luna aprilie 2013 se anunta extrem de favorabila in ceea ce priveste sectorul carierei. Vei avea ocazia de a-ti demonstra acum calitatile de lider, iar superiorii se vor arata foarte interesati de propunerile tale inovatoare.

In ceea ce priveste sectorul afectiv, vei avea tendinta in aprilie de a tine toate lucrurile in tine, strategie nu tocmai buna mai ales daca s-au acumulat deja anumite tensiuni in relatie. Sfarsitul lunii iti aduce insa puterea de a te deschide fata de partener, deschidere care, dublata de diplomatie, va avea un impact extrem de benefic asupra relatiei voastre.

Horoscopul Norocului: aprilie 2013 pentru zodia Leu

Daca esti nascuta sub semnul infocatului Leu, dorinta de expansiune pe toate planurile iti va anima majoritatea actiunilor in luna aprilie 2013. Vei avea oportunitatea de a cunoaste oameni noi si interesanti, de a calatori sau de a studia lucruri care iti pot fi de folos pe viitor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Dupa jumatatea lunii, eforturile tale din domeniul profesional vor incepe sa se oglindeasca in rezultate financiare pe masura. In plus, odata cu intrarea Soarelui in Taur si in casa carierei tale, vei avea ocazia de a-ti materializa cu succes planurile indraznete de afaceri.

Horoscopul Norocului: aprilie 2013 pentru zodia Fecioara

Pentru nativele din Fecioara, finantele si cariera sunt in prim-planul lunii aprilie 2013, cu oportunitati importante de crestere si imbunatatire. Tensiunile din viata personala vor incepe sa dispara acum, iar relatia cu colegii de munca se va ameliora la randul ei.

Vei simti in continuare o profunda nevoie de schimbare si de gasire a stabilitatii la toate nivelurile. Insa astrele te sustin acum din plin in aceasta directie, asa ca fii increzatoare in ce-ti rezerva viitorul si imbratiseaza in totala libertate valul schimbarilor benefice.

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri