Citeste mai jos previziunile astrologice pentru luna aprilie 2013 si descopera care sunt domeniile cele mai norocoase pentru tine acum.

Foto@Depositphotos.com

Horoscopul Norocului: aprilie 2013 pentru zodia Balanta

Pentru nativele din Balanta, luna aprilie 2013 se anunta plina de oportunitati in planul comunicarii si al parteneriatelor de durata. Vei avea ocazia acum de a-ti consolida atat relatia de iubire, cat si colaborarile in plan profesional.

In plus, vei fi inzestrata cu multa creativitate in aceasta perioada. De aceea, este un moment oportun pentru a lucra cu dedicare la proiectele tale. Fii increzatoare, perseverenta si diplomata, iar lucrurile se vor aranja in curand exact asa cum iti doresti.

Horoscopul Norocului: aprilie 2013 pentru zodia Scorpion

Te vei bucura de o buna energie fizica si psihica in aprilie 2013, lucru care te va ajuta sa rezolvi calm si metodic atat problemele de serviciu, cat si cele din viata de zi cu zi. In plus, atmosfera din familie se detensioneaza, permitandu-ti sa gasesti in cei dragi sprijinul de care ai nevoie acum.

Sectorul iubirii pasionale poate aduce si el cateva surprize foarte placute in aceasta perioada, mai ales dupa data de 21 aprilie, odata cu intrarea Soarelui in zodia Taurului.

Foto@Shutterstock.com

Horoscopul Norocului: aprilie 2013 pentru zodia Sagetator

Daca esti nascuta sub semnul de foc al Sagetatorului, distractia, iubirea si creativitatea sunt cuvintele care iti definesc prima parte a lunii aprilie 2013. Vei descoperi acum noi metode de a te bucura de timpul liber, de a-ti explora creativitatea si de a te exprima in relatia de iubire.

In cea de-a doua parte a lunii aprilie 2013, accentul va fi pus mai mult pe cariera. Odata cu intrarea Soarelui in zodia Taurului, vei avea energia si determinarea de a rezolva cu brio toate sarcinile de serviciu, asigurandu-ti astfel sprijinul si bunavointa colegilor si superiorilor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri