Citeste mai jos previziunile astrologice pentru luna aprilie 2013 si descopera care sunt domeniile cele mai norocoase pentru tine acum.

Horoscopul Norocului: aprilie 2013 pentru zodia Capricorn

Luna aprilie 2013 aduce mult entuziasm in sfera familiei si a caminului pentru nativele din Capricorn. Daca esti nascuta sub acest semn preponderent orientat catre cariera, acum vei avea ocazia de a te bucura de placerile <mai simple> ale vietii, cum ar fi mesele tihnite in familie sau redecorarea inspirata a unui coltisor din casa.

Accentul pus in luna aprilie 2013 pe (re)aducerea armoniei in mediul tau ambiant se va manifesta si la locul de munca, unde organizarea spatiului de lucru iti va fi de mare ajutor. In plus, datorita eforturilor tale constructive din ultimul timp, relatiile de colaborare cu colegii de serviciu se vor imbunatati semnificativ in aceasta perioada.

Horoscop lunar: aprilie 2013 pentru zodia Varsator

Luna aprilie 2013 le aduce nativelor din Varsator dorinta de a se bucura mai mult de viata si de activitatile din timpul liber.

Daca esti nascuta sub acest semn cerebal, profita din plin de abilitatile extraordinare de comunicare si convingere pe care aceasta perioada ti le aduce. Cei din jur vor fi atrasi cu usurinta de partea ta, inclusiv in diversele proiecte creative pe care le imaginezi acum.

Horoscopul Norocului: aprilie 2013 pentru zodia Pesti

Daca lipsa de sustinere in familie sau la locul de munca ti-a cam taiat aripile in ultimul timp, acum este momentul ideal pentru a invata sa zbori din nou! Poate nu vei obtine dintr-o data tot sprijinul pe care ti-l doresti de la ceilalti, insa luna aprilie 2013 iti aduce oportunitatea de a descoperi in tine resurse nebanuite.

Vei avea o viziune practica si echilibrata asupra lucurilor din viata ta, mai ales in ceea ce priveste sectorul carierei si al finantelor. Exista posibilitatea ca in luna aprilie 2013 sa-ti materializezi cu succes cateva proiecte profesionale sau chiar sa te lansezi intr-o noua afacere. Astrele iti ofera intreaga lor sustinere acum, mai ales daca iti folosesti abilitatile de a actiona cu calm si intr-un mod metodic.

Andreea Peticaru

Foto@Shutterstock.com

Foto front si main@Shutterstock.com

Iti recomandam sa citesti si:

Horoscop karmic: afla ce lectie de viata ai cu ajutorul Nodului Nord!

Horoscopul primaverii 2013: Destinul tau in Dragoste in urmatoarele 3 luni

Horoscopul norocului pentru primavara 2013

Zestrea astrala a priceperii - secretele Zodiei Solare

Horoscop Karmic: 'Pazitorul karmei' si influenta lui in fiecare zodie

Horoscopul compatibilitatii in dragoste: casa 7

Horoscopul SLAV: Afla care iti este Zeitatea Vietii si ce personalitate de legenda ai!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri