26 Martie 2013 publicat în Horoscop 756 share-uri

Numerologia sau stiinta numerelor este o disciplina pe cat de veche, pe atat de captivanta. Poate ai auzit deja despre interesantele semnificatii numerologice ale datei de nastere sau ale numelui tau luat intreg. Stiai insa ca si numele tau de familie cuprinde intelesuri mistice?

Semnificatia numelui de familie corespunzand cifrei 5

Membrii acestei familii sunt cel mai adesea foarte diferiti intre ei si au ocazia de a invata inca de mici lectia tolerantei si a acceptarii diversitatii. Ei vor fi foarte deschisi si intelegatori fata de cei din jurul lor, insa au nevoie la randul lor de la fel de multa intelegere, precum si de libertate constanta de miscare.

Este posibil ca membrii acestei familii sa experimenteze de-a lungul vietii schimbari destul de bruste fie in statutul social, fie in ceea ce priveste locuinta si stabilitatea familiala. Insa atata timp cat pastreaza o comunicare deschisa cu ceilalti membri ai familiei, oferindu-le atat sprijin, cat si libertate, ei isi vor indeplini cu succes lectia actuala de viata.

Semnificatia numelui de familie corespunzand cifrei 6

Pentru cei din familia al carei nume are semnificatia numerologica 6, lectia de viata comuna se refera la gasirea echitatii in familie si la evitarea extremelor comportamentale. Mediul familial este unul foarte stabil si care ii incurajeaza pe membrii familiei sa devina persoane responsabile si iubitoare. Insa in acelasi timp, sentimentele de datorie si loialitate pot fi atat de puternice, incat membrii familiei risca sa devina dogmatici si sa nu vada mai departe de confortul caminului lor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

De aceea, ei trebuie sa invete sa-i aprecieze cu adevarat si pe cei din afara familiei, evitand reactiile extreme fata de persoanele care nu se conformeaza regulilor lor de comportament corect si buna-crestere. In plus, ei au adesea nevoie sa se detaseze de sprijinul afectiv al familiei, spre a sta in fata vietii deschisi si increzatori in fortele proprii.

Semnificatia numelui de familie corespunzand cifrei 7

Membrii acestei familii sunt inzestrati cel mai adesea cu un mental foarte activ si cu inclinatii filozofice si spirituale. De asemenea, ei sunt in cautarea constanta a perfectiunii, motiv pentru care au tendinta de a se acuza foarte mult atunci cand au impresia ca nu s-au ridicat la inaltimea standardelor auto-impuse. In aceste conditii, este de inteles ca membrii acestei familii vor face tot ce este posibil pentru a-si mentine o imagine impecabila, atat in plan social, cat si in fata celorlalti membri ai familiei.

Lectia lor comuna de viata se leaga acum de exprimarea deschisa a sinelui, care este posibila prin acceptarea imperfectiunii ce face parte in mod inevitabil din natura umana. In plus, odata ce vor acorda respectul cuvenit aspectelor ale existentei, isi vor da seama ca perfectiunea umana consta de fapt in aprecierea pe deplin a vietii, imbratisand cu aceeasi deschidere fiecare fateta a acesteia.

Semnificatia numelui de familie corespunzand cifrei 8

Pentru membrii acestei familii, tot ceea ce tine de puterea financiara si de statutul social este de prima importanta. Ei au acum toate atuurile pentru a-si asigura un trai indestulator si un prestigiu social de durata. Insa au si tendinta de a-si neglija sanatatea si relatiile apropiate pentru a ajunge acolo unde doresc.

De aceea, lectia comuna de viata pentru membrii acestei familii se refera la aprecierea valorii sanatatii, a meritelor celorlalti si a sprijinului oferit de acestia. In plus, ei trebuie sa invete sa se bucure de fiecare reusita obtinuta pe drumul lor catre succes, in loc sa se concentreze in mod exclusiv pe ajungerea la destinatie. Altfel, ei risca sa ajunga acolo si sa descopere ca viata nu are mai nicio bucurie sa le ofere.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri