19 Martie 2013 publicat în Horoscop 2 share-uri

Fiecare semn zodiacal in parte are anumite caracteristici definitorii, care ii determina atat personalitatea, cat si talentele native. Descopera in randurile urmatoare care sunt secretele zodiei tale si cum poti profita din plin de ele.

Caracteristicile zodiei: zestrea astrala a Varsatorului

Pentru nativele din zodia Varsator, mobilitatea mentala si originalitatea sunt trasaturi definitorii. Prin urmare, ele dovedesc un real talent pentru tot ceea ce tine de noile tehnologii, atat in ceea ce priveste proiectarea, cat si in ceea ce priveste gasirea unor noi si inventive aplicatii practice.

In plus, nativele sunt pasionate de citit si de rezolvarea problemelor, precum si de inventia unor lucruri care mai de care mai originale. La fel de talentate sunt si in campul socializarii, unde au capacitatea de a mobiliza grupuri mari de oameni in spijinul unui tel comun.

Caracteristicile zodiei: zestrea astrala a Pestilor

Pentru nativele din zodia Pesti, imaginatia si sensibilitatea sunt caracteristici definitorii. Prin urmare, ele au o mare deschidere catre practicarea sau aprecierea muzicii la adevarata ei valoare, muzica fiind considerata forma de arta cea mai apropiata de sufletul uman. In plus, nativele pot fi pasionate si de celelalte forme de arta care permit contopirea sufleteasca, cum sunt teatrul, cinematografia sau literatura.

Capacitatea imaginativa caracteristica nativelor poate fi foarte bine pusa in practica prin scris, pictura, olarit sau modelare. De asemenea, nativele din Pesti sunt avantajate de orice tip de sport care permite contactul cu apa, cum ar fi inotul, surful, pescuitul sau canotajul.

Andreea Peticaru

Foto front, main si interior@Shutterstock.com

Iti recomandam sa citesti si:

Horoscop karmic: afla ce lectie de viata ai cu ajutorul Nodului Nord!

Horoscopul primaverii 2013: Destinul tau in Dragoste in urmatoarele 3 luni

Horoscopul norocului pentru primavara 2013

Horoscop Karmic: 'Pazitorul karmei' si influenta lui in fiecare zodie

Horoscopul compatibilitatii in dragoste: casa 7

Horoscopul SLAV: Afla care iti este Zeitatea Vietii si ce personalitate de legenda ai!

Puterea energetica a cristalelor: Cum sa aplici Terapia Cristalelor in functie de Ascendentul Astrologic


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri