11 Septembrie 2012 publicat în Horoscop 83 share-uri

La inceputurile sale, astrologia si semnele native erau dictate de constelatiile desenate de imaginatia umana pe cer, spre deosebire de zodiacul clasic care este bazat pe influenta planetelor din sistemul nostru solar.

 Orion (1 iunie - 7 iunie)

Daca te-ai nascut in aceasta perioada, semnul tau zodiacal este Orion, cu a sa centura stralucitoare de stele. El era iubit de catre Artemis, zeita lunii crescatoare. Orion era un gigant atat de inalt incat putea sa strabata cel mai adanc ocean cu capul deasupra apei. Orion era cinstit in Babilon, fiindca era considerat a fi creatorul pietrelor pretioase.

Credincios si direct, te poti simti deseori dezamagita de oamenii care nu sunt la fel de fermi, asemeni tie. Dar pe de alat parte esti o fire foarte rezistenta care ta ajuta sa te adaptezi usor si sa treci peste suparari. De asemenea, ai capacitatea de a gasi intelegeri adanci cu privire la lume si la existenta.

Planta ta: Crinul

Bijuterii norocoase: Smaraldul si Opalul

Vizitiul (8 iunie - 16 iunie)

Semnul tau zodiacal in horoscopul pierdut este Vizitiul, fiul uman adoptat de catre zeita intelepciunii Atena. Ela a fost inventatorul carului tras de cai si a domnit in Atena, unde a introdus argintul in folosinta.
Darul tau este capacitatea de a aduce ordine acolo und este haos si de a media intre oameni. Esti deci o fire foarte diplomata cu inclinatii civice. Iti place sa orgaznizezi si ai bune veleitati de leader. Energia ta ii infuzeaza pe toti, in orice grup te-ai afla.

Planta ta: Menta

Bijuterie norocoasa: din argint

Zodia Cainilor (Canis Minor si Canis Major 28 iunie - 7 iulie si 18 iulie – 25 iulie)

Te-ai nascut sub stelele cainilor Sirius si Procyon care il urmeaza pe marele vanator Orion, pe intinsele pajisti stelare. Dupa cum spune legenda, acesti caini sunt pazitorii drumului catre necunoscut si sunt sacri atat pentru Artemis, zeita vanatorii, cat si pentru Hecate, zeita rascrucilor, a noptii si a vrajitoriei.

Semnul tau zodiacal iti imprima astfel o natura extrem de intuitiva. Cei nascuti sub acest semn zodiacal sunt foarte loiali si demni, acestea fiind principalele lor atribute. Sunt mereu protectori cu cei pe care ii iubesc si nu suporta sa ii vada pe acestia suferind.

Plantele specifice: Galbenele si pelinul

Bijuterii norocoase: agata si beriliu

Corabia Argonautilor ( 8 iulie - 17 iulie isi 22 septebrie – 28 septembrie)

In acest zodiac, te-ai nascut sub semnul Corabiei Argonautilor. Argo se numea corabia care, in mitologia greaca, i-a purtat pe Iason si pe marinarii argonauti in cautarea lanii de aur. Corabia a fost construita cu ajutorul Atenei, zeita greaca a intelepciunii.

Daca te-ai nascut sub acest semn zodiacal, esti o persoana daruita cu foarte multe calitati. In primul rand nu iti lipseste simtul aventurii. Detii o multime de talente dar tocmai de aceea, ai tendinta ca uneori sa te abati de la drumul tau si de la chemarea ta intrerioara.

Planta ta: Stejarul

Bijuteria norocoasa: Safir

Dragon (26 iulie – 7 august si 17 decembrie – 23 decembrie)

In acest zodiac esti Dragon. Dragonul era pazitorul merelor de aur ale nemuririi, in mitologie. El este simbolul trecerii catre eternitate.

Esti o fire complexa si creativa, cu mare dragoste de frumos. Iubesti perfectiunea. Preferi sa iti petreci timpul invatand, mai degraba decat sa patrunzi in ritmul banal al vietii de zi cu zi. Esti o fire pasionala, care traieste intens iar relatiile apropiate inseamna foarte mult pentru tine.

Planta ta: tarhonul

Bijuteria ta: Magnetit


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri