11 Septembrie 2012 publicat în Horoscop 83 share-uri

La inceputurile sale, astrologia si semnele native erau dictate de constelatiile desenate de imaginatia umana pe cer, spre deosebire de zodiacul clasic care este bazat pe influenta planetelor din sistemul nostru solar.

Lebada (9 Februarie – 29 Februarie)

In zodiacul pierdut esti Lebada, care era sacra pentru Apollo, zeul grec al poeziei. In fiinta sa, o lebada ascunde un zeu si vocea acestui zeu, scria astrologul roman Manilius.  

Lebada este pasiva si contemplativa. Ea poate juca orice rol ii este impus de catre societate,, iar toti cei care cred ca pot dobori o persoana nascuta sub acest semn, va da gres cu siguranta. Lebada este simbolul evolutiei personale, al transformarii. Astfel, lebada ajunge sa isi descopere adevaratul sine.

Plantele tale: plopul si narcisa

Bijuteria norocoasa: Agata moss

Raul Noptii  (Atentie! 1 - 12 Martie, 10 Aprilie – 18 Aprilie si 9 mai – 15 mai)

Cei nascuti intre datele mentionate mai sus, sunt guvernati de „Raul Noptii”(Eridanus), denumit asa de catre babilonienii care au observat cursul constelatiei Eridanus, care semana cu un rau, izvorand de nicaieri si indreptandu-se, credeau ei... catre "Insula celor bine-cuvantati".

Pentru tine, viata este o aventura, o calatorie extraordinara, care iti ofera posibvilitatea de a experimenta cat mai mult. Ai multe stari si ascunzisururi, ceea ce da impresia ca ai fi greu de inteles, de catre ceilalti.

Planta ta: Plopul

Bijuteria norocoasa: Chihlimbar

 Pegas (13 martie - 1 aprilie)

Semnul tau zodiacal in Horoscopul pierdut este Pegasul, calul alb inaripat cu o coama aurie, care le-a facut pe muzele inspiratiei sa zboare. Pe spatele lui Pegas, Perseu a reusit sa o salveze pe Andromeda, printesa aflata in captivitatea unui monstru marin. Pegas l-a ajutat de asemenea sa o invinga pe Chimera, simbolul iluziei.

Caii sunt sacrii si reprezinta un simbol al farmecului Lunii, al imaginatiei lunatice, al viziunilor si viselor intuitive. Pegasul este unul dintre cele mai creative semne ale zodiacului antic. Odata ce ai invatat sa iti folosesti talentele in viata de zi cu zi, nimic nu iti poate sta in cale.

Planta ta: Iarba dragostei sau Iarba lunii

Bijuteria norocoasa: hiacint

Andromeda (Atentie! 2 aprilie - 9 aprilie si 19 aprilie - 8 mai)

Semnul tau in zodiacul uitat este Andromeda, printesa inlantuita pentru a o izbavi pe mama sa de pacate. Ea a fost salvata de Perseu, din falcile unui monstru marin.
Andromeda inseamna „stapana barbatilor” - stand goala si impodobita de bijuterii, pe malul apei, ea era in o zeita antica a iubirii. Daca te-ai nascut sub acest semn, esti o fire foarte emotionala si sensibila. Pentru tine, influenta istoriei de familie si eliberarea de acest pattern este o tema recurenta in viata.

Planta ta: Andromeda polifolia

Bijuteria norocoasa: Perla

Perseu (16 mai – 31 mai )

In acest zodiac, semnul tau este Perseu. El este eroul stralucitor care a salvat-o pe Andromeda, din captivitatea monstrului marin, calarind pe calul inaripat Pegas. Esti o fire curioasa, te misti liber si esti foarte energica, calitatile eroului Perseu punandu-si amprenta si asupra ta. Cei nascuti sub aceasta zodie detin o energie pozitiva, sunt foarte curajosi si loiali.

Planta ta: helleborus

Bijuteria norocoasa: Diamantul


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri