11 Septembrie 2012 publicat în Horoscop 83 share-uri

La inceputurile sale, astrologia si semnele native erau dictate de constelatiile desenate de imaginatia umana pe cer, spre deosebire de zodiacul clasic care este bazat pe influenta planetelor din sistemul nostru solar.

Marele Urs (8 august – 15 august si  24 august – 10 septembrie)
 

In acest zodiac, esti Marele Urs sau Ursa Major care strabate cerul stelar al nordului. Este cea mai stralucitoare constelatie de pe cerul emisferei nordice.

Esti un lider inascut, ai viziune si esti un bun organizator. Chiar daca ii delegi pe ceilalti in anumite privinte, stii sa le respecti individualitatea si modul de a fi, dandu-le spatiul de care au nevoie. La randul tau, ai mare nevoie sa te simti liber.

Planta ta: Salcia

Bijuteria ta norocoasa: Piatra lunii

Sarpele de apa 16 august – 23 august

Semnul tau in Zodiacul uitat este Sarpele de apa. Hydra este cea mai lunga constelatie de pe cer. Sarpele de apa este simbolul lui Nammu, Zeita Sumeriana, cea care a personificat oceanul primordial, din care a aparut toata viata.

Esti o persoana senzuala , cu un dezvoltat simt estetic. Traiesti dupa propriul tau cod al moralei, ai propriile reguli. Esti o persoana care stie sa ii tolereze pe ceilalti, pentru ca tu crezi cu tarie ca viata e prea pretioasa ca sa ne pierdem timpul fiind rautaciosi sau critici.
 

Planta ta: Vascul

Bijuteria ta: Lapis Lazuli

Cupa 11 septembrie – 21 septembrie

Daca te-ai nascut in acesata perioada, te-ai nascut sub influenta Cupei lui Bahus. Cupa mai este prezenta in istoria mistica sub forma Sf. Graal sau a Cupei Indiena din Soma, care ii dadea poetului puteri supranaturale si nemurirea.

Esti o persoana sociabila si foarte prietenoasa, mereu in cautarea bunei-dispozitii. Pe masura ce inaintezi in viata incepi insa sa ai o viziune mai pragmatica asupra lucrurilor. Te intereseaza foarte sa reusesti sa stabilesti relatii serioase, alaturi de oameni. S-ar putea de asemenea, sa ai inclinatii catre descifrarea misterelor astrologiei.

Planta ta: Iedera

Bijuteria ta norocoasa: Amnetistul

Corbul ( 29 septmebrie – 11 octombrie)

Corbul era sacru pentru zeul Apolo, zeul profetiilor. In orice cultura, corbul a fost asociat profetiilor.
Ai puteri psihice uimitoare. Esti o persoana deosebit de inteligenta. Reusesti sa absorbi toate informatiile din jurul tau precum un burete. Si, oadata ce ai invatat sa gasesti echilibrul dintre emotie si ratiune, reusesti sa descoperi adevarata ta esenta.

Planta ta: Ttaneasa

Bijuteria ta: Onyxul negru

Ingrijitorul de ursi (12 octombrie – 26 octombrie)

Arcas era ingrijitorul de ursi care a civilizat taramul Arcadiei. Ai veleitati de bun organizator. Iti place sa aranjezi totul in jur si sa faci ca lumea ta sa fie mai buna pentru trai.

Dintre toate semnele esti cel mai sofisticat si foarte spiritual. Cei nascuti sub aceasta zodie sunt persoane visatoare, mereu lucrand pentru a atinge un mare tel.

Planta ta: Macul de camp

Bijuteria ta: Jasper – Piatra sangelui


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri