14 Februarie 2012 publicat în Horoscop 18 share-uri

Cum iti influenteaza astrele referintele in materie de haine, machiaj si coafura? Afla caracteristicile zodiei tale.

Ea se tine departe de culorile inchise, se lucrurile invechite si de tipare.

Femeia Rac

Pe nativa din Rac o recunosti de la distanta pentru ca parul ei este lung, frumos, ingrijit, in nuante de blond, saten deschis sau ciocolatiu, si ii accentueaza feminitatea. Ochii ei sunt cuceritori pentru ca stie sa si-i puna in valoare folosind farduri de culori reci.

Starea de spirit a femeii Rac se va reflecta si in garderoba aleasa cu grija de ea. Atunci cand este suparata, ea va alege culorile inchise, iar daca radiaza de fericire se va asigura ca la fel vor face si hainele ei.

Stilul ei romantic inconfundabil o indrepta catre hainele de tip vintage, unicat. Este o femeie frumoasa careia nu i se potrivesc hainele masculine.

Femeia Leu

La fel ca si puternicul animal din jungla, femeia Leu straluceste, este in centrul atentiei pentru ca asa ii place, asa ca trebuie sa fie fara cusur.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Tonurile calde sunt cele care o avantajeaza, atat la machiaj cat si la haine, iar parul... Parul este podoaba ei cea mai de pret, coroana pentru o regina ca ea. O vei recunoaste dupa parul frumos, cret, plin de volum, in nuante intense de rosu, blond sau negru.

Aceasta nativa stie sa isi puna in valoare corpul purtand aproape orice, dar in combinatii indraznete, originale si potrivite. Nu prea o vei vedea pe aceasta nativa adoptand tinute sport. Nu ii caracterizeaza eleganta si frumusetea.

Femeia Fecioara

Femeia Fecioara este o femeie perfectionista, mereu aranjata, fara sa iasa din tipar si frumoasa. Pielea este cea mai de pret comoara a ei, asa ca si-o va pune in evidenta prin machiajul simplu in culori reci. Si parul si-l poarta natural, cat mai usor de coafoat si in nuante naturale de castaniu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri