14 Februarie 2012 publicat în Horoscop 18 share-uri

Cum iti influenteaza astrele referintele in materie de haine, machiaj si coafura? Afla caracteristicile zodiei tale.

Dupa cum ziceam, este o perfectionista asa ca rar vei vedea sa fie imbracata in niste haine care sa nu se potriveasca. Stilul adoptat de ea este decent dar modern, elegant si frumos. O avantajeaza culorile reci, inchise, dar nici cele calde sau motivele florale nu ii stau rau.

Femeia Balanta

Femeia Balanta are o afinitate pentru tot ceea ce e frumos. O vei recunoaste dupa machiajul special al ochilor, care vor iesi mereu, dar mereu, in evidenta prin senzualitatea lor.

Balanta cauta echilibru, dar este indrazneata, feminina, moderna si sofisticata. Ea este nativa cu dulapul plin de haine, dar haine alese pe spranceana. De fapt, tot ceea ce este al ei este bine ales: cosmetice, haine etc. Este foarte frumoasa in tinute feminine si nu o avantajeaza deloc cele masculine.

Parul lor este, in general, de o lungime medie, dar aranjat intr-un mod sofisticat si pretentios, care ii scoate la lumina feminitatea. Vei recunoaste o Balanta dupa tocuri, fuste scurte si multe accesorii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Femeia Scorpion

Femeia Scorpion este caracterizata de afinitatea pentru hainele masculine, pentru culorile inchise si pentru machiajul ei. Ea isi pune in evidenta ochii folosind tus, isi rujeaza buzele frumoase cu care se mandreste si isi tine parul lung sau scurt, intr-o coafura indrazneata. Clasicul nu este cuvantul care sa o avantajeze, ci opusul.

Aceasta nativa arata incredibil de bine in haine masculine. O vei recunoaste daca vei vedea o femeie purtand camasa, cravata si pantaloni si va arata foarte bine. Tinutele business sunt cele care le avantajeaza cel mai mult.

Femeia Sagetator

Femeie simpla in timpul zilei, femeie cuceritoare noaptea: ea este femeia Sagetator. Aceasta nativa isi poarta frumusetea naturala in timpul zilei, nu se machiaza decat natural, insa seara este o femeie indrazneata care atrage toate privirile.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri