14 Februarie 2012 publicat în Horoscop 18 share-uri

Cum iti influenteaza astrele referintele in materie de haine, machiaj si coafura? Afla caracteristicile zodiei tale.

Ea este o persoana iubitoare, optimista si foarte muncitoare. Parul lor este frumos coafat simplu, usor de aranjat.

Datorita sufletului sau deschis si a bunei dispozitii, culorile deschise sunt cele care o avantajeaza.

Femeia Capricorn

Femeia Capricorn are un stil clasic dar elegant si senzual. Nu o vei vedea purtand haine in culori stridente sau in forme prea indraznete. Ii plac hainele cu gust, cu o nota matura, in culori sobre. Tinutele office, clasice dar mulate o avantajeaza.

Atunci cand opteaza pentru machiaj, ea va alege sa isi puna in evidenta conturul fetei si ochii, si rar isi va vopsi buzele. Parul ei va avea o coafura clasica, cel care o avantajeaza cel mai mult fiind cocul.

Femeia Varsator

Femeia Varsator este o cuceritoare romantica. Ea este o femeie simpla, care stie sa isi puna in evidenta frumusetea si care socheaza prin eleganta ei. Daca ziua nu prea o vezi, seara numai pe ea o vei vedea.

Culorile care o prind sunt albstrul deschis spre alb si cel glaciar. Este o femeie foarte desteapta care stie mai multe decat ti-ai fi imaginat, ca si cum ar fi experta in de toate. Atunci cand isi alege garderoba o face si din punct de vedere estetic, tine cont si de sentimente si isi respecta latura spirituala. Ii sta bine in haine lejere, confortabile, racoroase pe care le va asorta cu accesorii.

Femeia Pesti

Femeia Pesti este misterioasa, frumoasa si romantica. O vei recunoaste cu usurinta dupa parul ei lung, frumos aranjat, in bucle.

In general, aceasta nativa are o frumusete nativa pe care stie sa si-o scoata in evidenta. Ei ii plac hainele unice, asortate intr-un mod caracteristic ei. Ii place tot ceea ce este unic, deosebit si senzual. Sa nu te mire daca rochia frumoasa pe care o poarta este facuta chiar de ea. Senzualitatea ei iesita din comun va atrage toate privirile indiferent de ceea ce poarta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri