7 Iunie 2013 publicat în Horoscop 7 share-uri

Zodia natala iti poate oferi informatii utile si interesante despre personalitatea, nevoile si aspiratiile viitoare ale copilului tau. Afla mai jos care sunt inclinatiile sale native, ce il face deosebit si cum il poti educa in modul cel mai bun cu putinta.

In plus, este indicat sa fie implicat in diverse activitati fizice solicitante, care sa echilibreze consumul sau mental constant. De asemenea, copilul din Varsator trebuie invatat sa aprecieze cu adevarat lumea emotiilor, el avand tendinta nativa de a adopta o atitudine afectiva destul de rece fata de cei din jurul sau.

Horoscopul copiilor: zodia Pesti

Daca copilul tau este nascut sub semnul Pestilor, atunci el este linistit, adesea tacut si da dovada de un minunat simt al imaginatiei. Insa acest simt trebuie canalizat in mod pozitiv prin lecturi alese si prin diverse activitati creative, cum ar fi scrisul, pictura sau chiar teatrul de papusi.

Altfel, copilul din zodia Pesti risca sa se retraga in lumea sa imaginara, sa <infrumuseteze> adevarul prin tot ceea ce spune si sa devina temator in fata contactului cu ceilalti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

De asemenea, acest copil trebuie sa-si exerseze simtul ordinii si al responsabilitatii, calitati pe care in mod nativ le are mai putin dezvoltate. In schimb, nu este pe lume o fiinta mai gratioasa si mai altruista decat cea nascuta sub zodia Pestilor.


Andreea Peticaru

Foto@Shutterstock.com

Foto homepage@Depositphotos.com

Foto main@Shutterstock.com

Iti recomandam sa citesti si:

Horoscopul norocului in IUNIE 2013: Ce-ti rezerva astrele in luna lui Ciresar

Horoscopul relaxarii – cum sa scapi definitv de stres!

Horoscopul Egiptean al Sufletului

Horoscopul Norocului: Marele Benefic si binecuvantarile astrale din harta natala

Luna in zodii: fascinantul teritoriu al Emotiei si Instinctului

Ghidul astrologic al zilei de nastere: Te-ai nascut, 7 planete au predispus...


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri