20 Februarie 2019 publicat în Horoscop 96 share-uri

Care sunt cele mai potrivite top 3 zodii pentru tine? Acest Horoscop îți arătă cu cine poți forma o relație de cuplu stabilă și sănătoasă.

Berbec

(21 martie - 19 aprilie)

Cele mai potrivite zodii pentru o relație sănătoasă: Leu, Săgetător, Gemeni

Cei născuți în zodia Berbec sunt foarte energici și mereu dornici să încerce ceva nou. Ei pot forma cupluri reușite cu persoane care sunt la fel de îndrăznețe și aventuroase, oameni care nu ar lăsa ca frica să stea în calea îndeplinirii visurilor lor.

Așa încât, dacă vă doriți o relație perfectă, zodiile Leu, Săgetător și Gemeni sunt cele mai potrivite pentru voi. Un Berbec are nevoie de o persoană care să le hrănească energia debordantă și dorința de acțiune. Un Berbec are nevoie de cineva puternic alături, de aceea prima opțiune ar putea fi o persoană din zodia Leu.

Taur

(20 aprilie - 21 mai)

Cele mai potrivite zodii pentru o relație sănătoasă: Capricorn, Fecioară, Pești

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Cei născuți în Zodia Taur sunt persoane care au nevoie de stabilitate și în general au un pragmatism îmbinat cu sensibilitate și dragoste de frumos. Taurul vrea să se simtă în siguranță și în control, nu se simte deloc confortabil în relații care sunt instabile din punct de vedere emoțional și nu face față prea ușor nici oamenilor care vin spre ei cu prea multă energie, cu un impuls debordant spre acțiune.

Așa încât, dacă vă doriți o relație sănătoasă și în care să vă simțiți în siguranță, cele mai potrivite zodii pentru voi sunt Capricornul, Fecioara și Peștii. Toate aceste zodii pot să asigure acele calități de care cei din zodia Taur au nevoie pentru a se simți împliniți în cuplu: stabilitate, inovație și romantism.

Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Imagine: Shutterstock/ Tatiana Apanasova

Gemeni

(22 mai – 21 iunie)

Cele mai potrivite zodii pentru o relație sănătoasă: Berbec, Balanță, Vărsător

Zodia Gemeni este una dintre cele mai energice zodii ale Horoscopului, iar în relații, cei născuți în această zodie au nevoie să se simtă stimulați, au nevoie să trăiască senzații puternice alături de persoana dragă lor. Se plictisesc repede în relațiile care nu le oferă stimuli pentru creativitate și aventură.

Adoră să călătorească și să descopere locuri noi, de aceea, se vor simți bine doar alături de persoane capabile să îi incite din punct de vedere intelectual și experențial. Astfel, vor forma cupluri ideale cu cei din Berbec, Vărsător și Balanță. Cei din Berbec ar fi o potrivire perfectă chiar, fiindcă sunt la fel de deschiși spre a încerca lucruri noi.

Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Rac

(22 iunie – 22 iulie)

Cele mai potrivite zodii pentru o relație sănătoasă: Capricorn, Fecioara, Taur

Cei născuți în zodia Rac sunt mai degrabă persoane conservatoare. Aceștia prețuiesc familia și au nevoie de multă stabilitate în viața lor. Se concentrează mult spre a-și realiza un cămin sigur și călduros. Așa încât, au nevoie de cineva alături care să le ofere stabilitate și cu care să își împartă visurile.

Racii au nevoie să simtă că familia lor este o fundație sănătoasă pentru viață și pentru tot ceea ce întreprind. De aceea, cei din zodiile de pământ sunt cea mai bună alegere pentru ca Racul să aibă o relație împlinită.

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri