20 Februarie 2019 publicat în Horoscop 96 share-uri

Care sunt cele mai potrivite top 3 zodii pentru tine? Acest Horoscop îți arătă cu cine poți forma o relație de cuplu stabilă și sănătoasă.

Leu

(23 iulie – 22 august)

Cele mai potrivite zodii pentru o relație sănătoasă: Balanță, Pești, Berbec

Celor din Zodia Leu le este natural să își exprime sentimentele și să se afirme. Sunt persoane creative și foarte romantice. Au nevoie să trăiască intens, așa încât au nevoie de parteneri care să se ridice la nivelul așteptărilor lor emoționale.

Balanța știe la rândul ei să învăluie de energie persoanele din jurul său și astfel, devine o compatibilitate ideală pentru orgoliosul și pasionalul Leu. La rândul său, Berbecul poate să hrănească nevoia de ascensiune care sălășluiește și în cei născuți sub Zodia Leu. Cei din Pești pot fi de asemenea parteneri de excepție pentru persoanele născute în această zodie.

Fecioară

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

(23 august – 22 septembrie)

Cele mai potrivite zodii pentru o relație sănătoasă: Taur, Capricorn, Rac

Fecioarele aleg cu mare grijă atunci când vine vorba de dragoste și nu și-ar compromite sub nicio formă standardele înalte. Au nevoie să aibă alături doar persoane încrezătoare, puternice și dotate cu un simț al răspunderii sănătos.

Persoanele din zodia Taur, Capricorn sau Rac ar putea fi alegerea ideală atunci când vine vorba de o relație de cuplu sănătoasă, pentru că o persoană din Fecioară nu ar accepta sub nicio formă jocuri romantice superficiale. Au nevoie de parteneri care știu ce este acela un angajament.

Balanță

(23 septembrie – 22 octombrie)

Cele mai potrivite zodii pentru o relație sănătoasă: Gemeni, Vărsător, Leu

Cei născuți în Zodia Balanță sunt persoane sociabile, mereu înconjurate de oameni. Au nevoie să își petreacă timpul cu persoane care asemenea lor, care sunt angrenate în viața socială. Trebuie să fie de asemenea persoane inteligente și deschise spre tot felul de oportunități.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

De aceea, cei din Zodia Gemeni reprezintă compatibilitatea perfectă. La rândul lor, cei din Vărsător pot să hrănească setea Balanței de cunoaștere, prin conversații interesante. Iar cei din Zodia Leu iubesc să fie în centrul atenției și au același apetit pentru socializare, ceea ce promite o echipă perfectă pentru o viață plină de aventură.

Scorpion

(23 octombrie – 22 noiembrie)

Cele mai potrivite zodii pentru o relație sănătoasă: Scorpion, Rac, Fecioara

Scorpionul este o zodie caracterizată de pasiune și asertivitate. Este o zodie puternică, iar cei din Scorpion își doresc relații alături de persoane la fel de încrezătoare și puternice. Nu fac pereche bună cu persoane prea sensibile sau instabile emoțional și se naște frustrarea atunci când au alături oameni ce nu reușesc să spună lucrurilor pe nume.

Cea mai bună compatibilitate o au cu persoane care sunt din aceeași zodie. Dar firea sentimentală, grijulie, totuși pragmatică a celor din Rac este de asemenea compatibilă. Fecioarele pot fi de asemenea o alegere nimerită pentru o persoană din Scorpion care își dorește o relație stabilă.

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri