Horoscopul dragostei dezvăluie care sunt cele mai de succes cupluri ale zodiacului în acest an.

Flacăra iubirii și înțelegerii dinamizează și oferă vigoare acestor cupluri. Este un bun-augur care se reflectă și în celelalte aspecte ale vieții, pentru că stabilitatea din plan emoțional este temelia împlinirii visurilor noastre.

TAUR + RAC

Când aceste zodii sunt împreună și formează un cuplu, rezultă o combinație maginifică de putere și în același timp sensibilitate. Cele două zodii au valori similare cu privire la viață și la cuplu, în consecință fac o echipă imbatabilă împreună. Anul acesta, relația lor fabuloasă va fi potențată de nenumărate oportunități pentru evoluție, abundentă și iubire pasională. În anul 2019, viață de cuplu Taur-Rac va fi una cu desăvârșire favorabilă.

Din acel loc al securității și împlinirii în plan amoros, reușiți să prindeți aripi în toate aspectele vieții și mai ales, vă bazați pe felul cum știți să vă încurajați unul pe celalt, în relația voastră de cuplu.

BERBEC + BALANȚĂ

Puse împreună, aceste zodii au puterea de a crea o relație dinamică și armonioasă.

Norocul amoros stă sub semnul acestui cuplu deosebit. Anul 2019 va da posibilitatea de a experimenta momente deosebite în plan sexual. Focul dintre voi se va manifesta la toate nivelurile interacțiunii pentru că veți reuși să puneți bazele unor proiecte comune și abundenței.

În plan social sunteți percepuți ca un cuplu armonios, imbatabil, care emană forță și vigoare. Anul 2019 va dă posibilitatea de a vă consolida relația și tot ceea ce ține de aceasta. În 2019, acest cuplu nu vă dezamăgi!

GEMENI + FECIOARĂ

Combinația Fecioară și Gemeni este de asemenea una superbă din punct de vedere amoros. Vibrații pozitive învăluie și acest cuplu în 2019. Cei doi se vor privi mai mult către viitor și vor construi asumat relația lor. Este deci posibil să vă faceți planuri de căsătorie sau să începeți să realizați un cămin pentru doi.

De asemenea, va fi un an când veți învăța foarte tare unul de la celălalt și în același timp, micile tensiuni vă vor ajuta să vă consolidați relația, datorită momentelor de reparație și reconectare. În plan financiar sunteți de asemenea ajutați ca și cuplu în acest an.

Foto homepage by PointImages via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri