28 Februarie 2019 publicat în Horoscop 87 share-uri

Nu încape mirarea că sunt capabili să fure inimi și să stârnească iubiri pasionale. Dar ce înseamnă a iubi cu adevărat bărbatul Pești?

Peștii sunt semnul zodiacal cel mai orientat spre visare și fantezie. Bărbații din Zodia Pești sunt înzestrați cu mult șarm. Au o intuiție debordantă și un nivel ridicat de conștientizare spirituală. Au o fire poetică, sunt creativi și vizionari în artă. Au o personalitate gentilă și multă bunătate. Nu încape mirarea că sunt capabili să fure inimi și să stârnească iubiri pasionale.

Dar ce înseamnă a iubi cu adevărat bărbatul Pești?

A iubi un bărbat din Zodia Pești înseamnă a înțelege că el simte mult mai intens decât majoritatea oamenilor. Cei din Zodia Pești sunt persoane sensibile și emoționale, au un aer meditativ și iubesc timpul petrecut în solitudine. Probabil că asta te-a atras la iubitul tău Pești, nu?

Dacă iubești un bărbat din Pești, trebuie însă să îi înțelegi natura emoțională și nevoia de spațiu pe care o are. Este un aspect important pentru e - nu te simți respinsă atunci când are nevoie de singurătate, este modul său de a-și redobândi energia. Totuși, atunci când petreceți timp împreună, vă veți simți în cea mai plăcută armonie, pentru ca un bărbat în Pești știe să ofere grijă, tandrețe și iubire în cele mai plăcute moduri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

A iubi pe cineva din Pești înseamnă a fi tu, persoana mai cerebrală, pentru că în măsura în care cei din Pești oferă un ocean de creativitate și sensibilitate în jurul lor, au nevoie de ancorare. Sunt momente când partenerul din Zodia Pești se va lăsa purtat de emoții și decizii impulsive, așa încât are nevoie alături de o persoană care să îi mai potolească focul acesta emoțional.

A iubi un bărbat din Pești înseamnă a-l respecta și a-l prețui pentru natura sa sensibilă și creativă. Înseamnă a încuraja și a fi acolo pentru a-ți oferi prețuirea și sprijinul. Un astfel de bărbat îți arată că vulnerabilitatea înseamnă adevărata putere și, atunci când ești într-o relație cu cineva din Pești, vei fi provocată să înveți această lecție a autenticității. Cei din Pești sunt o provocare pentru șabloanele clasice de masculinitate și aceasta este contribuția pe care ei o aduc lumii, adică blândețea și sensibilitatea, dintr-o perspectivă masculină.

Cei din Zodia Pești sunt maeștrii spirituali ai Zodiacului și îi provoacă pe toți cei din jurul lor să evolueze la nivelul Ființei Supreme. Așa încât, fii conștientă că a iubi pe cineva din Zodia Pești este într-adevăr, magie.

A iubi bărbatul Pești înseamnă a primi cu inima deschisă tot ceea ce are el să îți ofere, pentru că va face tot timpul ce îi stă în putere pentru a revărsa dragoste și protecție asupra ta. Romantismul incurabil al unui Pești te va face să te simți o regină în această relație. Dar să nu profiți de iubitul Pești, arată-ți recunoștința și apreciere, bucură-te de darurile sale emoționale și evoluați împreună.

Citește mai departe >>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri