28 Februarie 2019 publicat în Horoscop 87 share-uri

Nu încape mirarea că sunt capabili să fure inimi și să stârnească iubiri pasionale. Dar ce înseamnă a iubi cu adevărat bărbatul Pești?

A iubi un bărbat din Pești înseamnă a avea răbdare să vorbești despre emoțiile tale. Spune-i când te supăra ceva. Sunt șanse mari să se lase frământat de aspectele tensionate ale relației pentru zile și zile. Nimic nu este mai benefic pentru o relație decât comunicarea și împreună puteți să creați acest cadru perfect pentru ca relația voastră să fie una sănătoasă.

A iubi un bărbat din Pești înseamnă a avea grijă de el. Este genul de persoană care se gândește mereu la ceilalți și primește rar înapoi. Dacă îl iubești cu adevărat, ai grijă de iubitul tău Pești, arată-i același sprijin și oferă-i aceeași tandrețe, pe care el știe să le ofere.

A iubi un bărbat din Pești înseamnă a-i fi alături în orice bătălie. Când se știu iubiți și sprijiniți, cei din Zodia Pești evoluează. Au nevoie de o bază sigură și de încurajare pentru a arăta absolut tot ce este mă bun în ei. Fii tu baza aceasta emoțională și să fii sigură că iubitul tău îți va răspunde mereu, în aceeași manieră. De fapt, aceasta trebuie să fie o condiție a unei relații sănătoase pentru ambii: reciprocitatea!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

A iubi un bărbat din zodia Pești înseamnă și a înțelege că cei din acesta zodie nu fac față situațiilor în care trebuie să socializeze. Și nu le face deloc plăcere să își ascundă sau să își sufoce firea retrasă și timidă. Ar prefera să stea acasă, dar nu îți va refuza propunerile de a ieși la party. Trebuie să știi însă, că îi face plăcere să te simtă alături atunci când momentele de socializare devin prea presante.

A iubi un bărbat din Zodia Pești înseamnă discuții lungi, despre viață, natură și filozofie, târziu în noapte, pentru că adoră să aibă o parteneră care să îi fie alături în această călătorie a gândirii și imaginației.

A iubi un bărbat din Zodia Pești înseamnă a-l ierta pentru greșelile sale, căci adesea, el însuși nu poate să se ierte.

Cei din Zodia Pești sunt cei mai sinceri și onești și au nevoie să simtă același respect și grijă. Cei din Pești au nevoie să se simtă valoroși pentru sensibilitatea lor.

Un partener din Zodia Pești e ca o rază de lumină în viața iubitei sale și de aceea, ești o norocoasă!

PS. Toate acestea pot fi posbile doar în măsura în care tu ești iubită la fel de sincer și de profund. :) Cei din zodia Pești au o predispoziție spre a oferi aceste valențe într-o relație sănătoasă, dar nu este neapărat o regulă. Partenerul trebuie să fie capbil să îți înțeleagă nevoile și limbajul iubirii în aceeași măsură în care tu te străduiești pentru el.

Featured foto by Rido via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri