Luna Nouă în Pești de pe 6 martie și Uranus care va intra în zodia Taur tot în această zi ne vor influența existențele într-un mod interesant în perioada următoare.

Da, am putea trece ușor cu vederea încă o lună nouă în peisajul tuturor acestor fenomene astrologice și astronomice care au loc de-a lungul anului, mai ales că această Lună Nouă în Pești nu atrage după sine schimbări semnificative în viitorul imediat. Doar că Luna Nouă în Pești de pe 6 martie se asociază cu alte fenomene astrologice interesante, care ne vor nuanța într-un mod special viețile, fie că ne place, fie că nu. Prin urmare, Luna Nouă a lunii martie 2019 pică la 15 grade în cel de-al doilea decan al Peștilor, aflându-se totodată în conjuctura cu Neptun, ceea ce îi va potența efectele.

Mai mult, chiar în aceeași zi de 6 martie, Uranus se va muta în semnul Taurului, deschizând un nou ciclu care va dura până în 2025. Atunci când Uranus, planeta asociată cu tehnologia, revoluția, reformele, schimbările, gândirea progresistă, cu o energie rebelă, cu străfulgerări de genialitate, se află în semnul Taurului, un semn de pământ, prin definiție un semn al stabilității (cu tendința de a rezista schimbării), al confortului și care guvernează aspectul banilor și al finanțelor, vor fi influențate la nivel global sectoarele care implică valuta și sectorul bancar.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume McDonald’s, partener oficial UNTOLD pentru al doilea an consecutiv
Foto: dedek /Shutterstock

Chiar dacă la un nivel individual, influența lui Uranus va fi aproape imperceptibilă, energia Lunii Noi în Pești va fi și ea dominată de activitatea lui Uranus, pregătindu-ne calea către noi începuturi, noi oportunități, manifestarea unor noi idei. Nu întâmplător se suprapun cele două evenimente astrologice. Universul ne trimite semne din toate părțile să fim deschiși posibilităților. Suntem îndemnați de astre să pășim pe noi cărări fără teamă (Lună Nouă în general este asociată unui nou început, Uranus este adesea stăpânul schimbărilor radicale, eliberatoare, haotice chiar), să ne asumăm deciziile proprii, dar în același timp să avem încredere în fluxul vieții și să ne lăsăm pașii purtați în direcțiile care ni se deschid în viață în acest moment.

Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova OFICIAL Calendarul pentru simularea bacalaureatului și a evaluării naționale a fost publicat VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Prin urmare, dragii și dragile noastre, dacă simțiți în perioada următoare de timp că pământul va fuge de sub picioare și stabilitatea vă este amenințată, nu vă speriați. Respirați adânc, deschideți-vă inimile și pregătiți-vă mental să îmbrățișați ceea ce universul are în plan pentru voi. Energia acestor conjucturi astrale este una deosebit de puternică, dar dacă vă uitați mai bine în adâncul vostru, veți conștientiza că nu ați fost niciodată mai pregătiți să faceți schimbări în viața voastră, în gândurile voastre, în contextele voastre. Sunt schimbări care vor aduce stabilitate și claritate în viețile destructurate, iar tot “răul” pe care vi se pare că îl traversați acum va fi înspre bine.

RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Noile legi ale Educației, aprobate: admiterea diferențiată la liceu și schimbări la Bacalaureat 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Dacă existau de mult timp lucruri care vă nemulțumeau profund în interior sau ați acumulat tensiuni și frustrări pe care simțiți că nu le mai puteți duce, dar nu ați luat atitudine în privința lor (indiferent că ne referim la job, aspectul banilor sau relațiile de dragoste), dacă vă simțeam neputincioși și prinși în pânze de păianjen și viața din care nu mai puteați ieși, frumusețea acestei Luni Noi în Pești și intrarea lui Uranus în Taur constă în faptul că vom naviga cât se poate de firesc în ape tulburi, vom înceta să ne mai plângem de milă și să ne autocompătimim, preluând în schimb frâiele destinului și ale propriilor vieți în mâinile noastre.

Plantam singuri semințe în propriile vieți, ne lăsăm ghidați de înțelepciunea universului și a propriilor viziuni pentru îngrijirea lor și peste ceva timp vom culege roadele. Fără drame, fără lacrimi, cu încredere în noi și în univers, conștienți că este timpul potrivit pentru o schimbare pe care ne-o asumam până la capăt.

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!  

Pe de altă parte, faptul că Luna Nouă de pe 6 martie cade în semnul Peștilor, un semn guvernat de planetă Neptun, ne va activa anumite calități precum empatia, spiritualitatea, creativitatea sau imaginația și ne va accentua în același timp puterile intuiției. Semnul Peștilor îndeamnă către o oarecare pasivitate imediată, spre tendința de a ne privi viețile detașați de pe tușă, dar Luna Nouă va fi în sextil cu Marte în Taur și Saturn în Capricon, aducând alunecosului și visătorului Pești energie, motivare și determinare (Marte), dar totodată și stabilitate, siguranță, autodisciplină.

Foto homepage: Alexandr Belous  /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri