13 Martie 2019 publicat în Horoscop 15 share-uri

Compabilitatea este considerată de mulţi secretul unei relaţii reuşite, fie ea de prietenie sau amoroasă. Nu doar potrivirea între zodii este importantă însă, ci şi cea între cifrele dominante pentru fiecare persoană.

Numerologia este cea mai rapidă abordare prin care: ne inţelegem capacitatea psihică şi emoţională şi cum putem gestiona anumite stări, explică Corina Stratulat, Numerolog si Speaker Inspiraţional. 

De asemenea,  înţelegem cu ce probleme ne confruntăm din punct de vedere al sănătăţii şi predispoziţia către anumite boli, înţelegem care este profesia cea mai potrivită şi în ce domeniu obţinem uşor rezultate, întelegem cum funcţionăm în relaţia de iubire şi în familie, înţelegem cum ne asumăm diverse responsabilităţi şi care este capacitatea noastră reală, înţelegem dacă avem capacitatea să obţinem succes financiar, vedem gradul de

compatibilitate şi complementaritate cu partenerul de viaţă, cum ne influenţează persoanele din jur şi cum să gestionăm lipsa de energie, ni se clarifică destinul şi provocările karmice.

Corina Stratulat: Compatibilitatea partenerilor, calculată prin intermediul numerologiei

Modul în care se înțeleg partenerii dintr-o relație influențează starea de bine și viitorul acestora. O relație împlinită presupune o multitudine de ”ingrediente”, iar deseori iubirea, încrederea, situația materială, oricât de mult ar conta, nu asigură reușita absolută a unui cuplu.   O relație este influențată și de caracterul partenerilor, de compatibilitatea caracteristicilor personale, a țelurilor după care fiecare își ghidează viața. Compatibilitatea în relație se poate determina cu ajutorul numerologiei. Numerologia este o sursă de cunoaștere a caracterului și a comportamentului oamenilor.

Din analiza numerologică vei întelege cum te-ai născut, din ce “aluat” eşti făcut şi cum îţi trăieşti viaţa pe pilot automat.  Cu siguranţă îţi va da răspunsuri RAPIDE despre: capacitatea de exprimare emoţională, capacitatea de sacrificiu şi iubire necondiţionată, nivelul dorinţei sexuale, nevoia stabilităţii financiare, răbdarea.

Pe lângă aceste aspecte, mai sunt cel puţin 20 care vă impactează orice relaţie, fie că este vorba de relaţia de iubire, de prietenie, cu părinţii sau de afaceri. Pe lângă instinctele şi abilităţile cu care ne-am născut, s-au adăugat “cicatricile” experienţelor mai puţin plăcute de care poate am avut parte şi funcţionăm fără să constientizăm pe “pilot automat”. Aşa că acest proces de autocunoaştere, din care face parte şi NUMEROLOGIA, te va ajuta să-ţi TRĂIEŞTI viaţa, nu să te trăiască ea!, afirmă specialista în numerologie.

Despre Corina Stratulat, Numerolog şi Speaker Inspiraţional

Corina Stratulat este născută în Curtea de Argeş şi a început drumul profesional prima dată la vârsta de 16 ani, angajându-se pe zona HORECA. Iubind matematica foarte mult, după absolvirea liceului cu specializare în matematică-informatică, a urmat Academia de Studii Economice Bucureşti, Facultatea de Finanţe, Bănci, Asigurări şi Burse de Valori. În primul an de facultate a obţinut primul job în sistemul bancar şi după o experienţă de 5 ani şi-a ascultat spiritul antreprenorial şi a deschis prima firmă. Timp de 6 ani a dezvoltat business-uri în domeniul medical, în acelaşi timp aprofundând numeroase programe de dezvoltare personală şi terapii complementare şi a descoperit numerologia, începând un  studiu profund al calităţii numerelor. La începutul 2018 a deschis Club terapeutic Elyde, un concept care propune sănătatea integrată: corp, minte, suflet.

Mai multe informaţii găsiţi pe pagina de facebook a Corinei Stratulat

Foto homepage: By Dzhulbee /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri