Sfârșitul anului se apropie cu repeziciune. Luna noiembrie reprezintă, din punct de vedere energetic, o perioadă când încetinim ritmul și concluzionăm activitățile desfășurate în ultimul an. Iată ce previziuni astrologice putem să anunțam pentru fiecare zodie în parte.

Berbec – Horoscop noiembrie 2018

Luna Noiembrie reprezintă o perioadă de renaștere pentru cei născuți în Zodia Berbec. Ei își vor recăpăta forțele fizice și mentale pentru a duce la bun-sfârșit proiectele începute în timpul acestui an. Va fi o lună foarte bună pentru cei născuți în Zodia Berbec, ei reușind să își acceseze energia vitală, creativitatea și dragostea.

Foto: Shutterstock

Taur – Horoscop noiembrie 2018

Și pentru cei născuți în Zodia Taur, luna noiembrie va fi o perioadă excelentă. Vă veți simți inspirați și plini de viață. Vești bune vă vor da aripi și îndrăzneala de a merge mai departe cu planurile voastre. De asemenea, vă veți simți înconjurați de prieteni iubitori sau persoane din familie dragi, care reușesc să vă impulsioneze și să vă dea încredere în voi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto: Shutterstock

Gemeni – Horoscop noiembrie 2018

Persoanele născute în zodia Gemeni se vor simți relaxate și inspirate în luna noiembrie. Se vor simți mai încrezătoare decât de obicei ca Universul le oferă oricând, sprijinul de care au nevoie. Luna noiembrie este o perioadă când vă veți simți în contact cu flow-ull Universului.

Foto: Shutterstock

Rac – Horoscop noiembrie 2018

Luna noiembrie 2018 se anunță a fi o lună liniștită pentru cei născuți în Zodia Rac. Energia voastră pozitivă și optimismul vostru molipsitor se vor simți în toate aspectele vieții, mai ales în ceea ce privește relația de cuplu. În luna noiembrie veți simți cum relația voastră ia o întorsătură pozitivă. Vă faceți palnuri de vacanță pentru sfârșitul anului, iar acest proiect comun va aduce de fapt, mai aproape, în sentimente pozitive.

Foto: Shutterstock

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri