Descoperiti ce v-au rezervat astrele in perioada urmatoare si cum stati cu dragostea, cariera si sanatatea in octombrie 2018:

Horoscop octombrie 2018 pentru Leu

Cu Soarele aflat in opozitie cu planeta Uranus si cu Marte, planeta conflictelor, in cea de-a 7-a casa a Leului, va trebui sa dai dovada de toata bunavointa si eforturile pentru a face ca dragostea in relatia ta sa infloreasca si sa nu fie zdruncinata. Atat tu, cat si partenerul de viata, aveti tendinta de a privi lucrurile din perspective diferite, ceea ce poate da nastere anumitor frustrari si neintelegeri intre voi.

Insa odata ce invatati sa va respectati diferentele si urcati amandoi concomitent pe podul iubirii, relatia voastra se va consolida si mai mult. Amandoi aveti nevoie de un surplus de afectiune si compasiune fata de celalalt. In plus, in luna octombrie, familia castiga teren in defavoarea carierei si investesti timp si energie pentru a-i face pe toti fericiti. Cu toate acestea, la locul de munca poti avea parte de evenimente surpriza sau de personaje noi, care iti vor deschide usile unor noi proiecte pe viitor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscop octombrie 2018 pentru Fecioara

Foto: Alexandra Suptelya /Shutterstock

Octombrie 2018 este o luna interesanta pentru zodia Fecioara, mai ales ca Mercur pune accentul asupra gandirii creative si asupra activitatilor mentale, iar Venus face astfel incat sa iti reevaluezi schemele de planuri si ganduri vizavi de relatiile si de finantele tale. Intelegi ce este gresit in aceste domenii ale vietii tale astfel incat sa le poti repara si imbunatati. De asemenea, pe plan profesional si social apar schimbari noi in viata ta, care te obliga sa te lasi deopotriva purtat de val, dar si sa te adaptezi lor astfel incat sa ai parte de lucruri noi si interesante. Zile bune pentru a-ti rotunji economiile sunt zilele de 2 – 11 octombrie, dar si zilele de 20, 21, 29, 30 octombrie.

In plus, nativii implicati intr-o relatie de dragoste serioasa pot primi vesti de la fosti parteneri, ceea ce ii poate da peste cap sau le poate crea complicatii in relatiile actuale. Nu este cazul sa va complicati, stiti foarte bine alaturi de cine va este foarte bine si cine are un efect benefic in viata voastra.

Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

Horoscop octombrie 2018 pentru Balanta

Octombrie aduce vesti bune pentru zodia Balanta, mai ales pentru cei care au propriile afaceri sau se gandesc sa intre in antreprenoriat. Ai nevoie de multa putere de concentrare, rabdare si incredere in sine caci in rest astrele sunt de partea ta, favorizandu-ti castigurile si parteneriatele. In plus, esti plina de energie si hotarata sa muncesti din rasputeri si sa zambesti frumos universului astfel incat sa faci lucurile sa mearga.

Chiar daca veniturile din proiectele proprii pot fi nesemnificative la inceput, pe termen lung vor creste gradat si iti vor aduce si recunoasterea si aprecierea celorlalti. Acasa, nativii Balanta gasesc solutii eficiente pentru a face din casa lor un camin calduros si frumos, pe dragul celor dragi. Nativii aflati intr-o relatie stabila au parte de pasiune si sprijn din partea partenerului in tot ce fac, iar cei single fac un pas inainte si pot spune “da” unei noi relatii.

Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

Horoscop octombrie 2018 pentru Scorpion

Mai mult ca sigur ca octombrie 2018 va fi o luna speciala pentru tine. Nu intamplator, de pe 5 octombrie, Venus va retrograda chiar in semnul tau. Situatiile si intamplarile tale actuale iti pot aduce puternic aminte de 2010, atunci cand Venus a fost pentru ultima oara retrograd in semnul tau. Teme si motive similare isi fac resimtite prezenta din nou in viata ta. Indiferent de persoanele din trecut care au tendinta sa reia legatura cu tine, este important sa te pui pe tine pe primul loc. Este bine sa te gandesti mai mult la tine si sa iti pui dorintele pe prim plan, dar si sa vorbesti despre lucrurile pe care le-ai avut pe inima si in minte atata timp. O noua maniera de abordare a relatiilor este binevenita si merita pusa in aplicare.

Chiar daca Scorpionii single nu isi doresc momentan sa intre in relatii noi, acestia au un magnetism aparte si cu siguranta vor atrage cateva persoane interesante in preajma lor. Nativii implicati intr-o relatie simt o oarecare presiune din partea partenerului de viata de a face un pas pentru care nu sunt neaparat pregatiti. Discutati mult si clar si apoi luati decizii impreuna.

Pe plan profesional iti recomandam multa prudenta in prima parte a lunii, nu iti da demisia chiar daca simti puternic imboldul. In cea de-a doua parte a lunii, astrele sunt de partea ta si iti traseaza un alt traseu profesional, mai favorabil tie. Semneaza contracte doar cu partenerii de afaceri care iti inspira cu adevarat incredere.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri