Astazi va avea loc o Eclipsa de Luna in Zodia Balantei. Chiar daca eclipsa nu este vizibila si din Romania, aceasta ne influenteaza din punct de vedere astrologic.

Eclipsa de Luna in penumbra (imposibil de observat din Romania) va fi la ora 13:47, mag=0.775. Pamantul va fi intre Luna si Soare si umbra Pamantului va acoperi discul lunar. Aceasta eclipsa de Luna, va fi vizibila din cea mai mare parte a Asiei, America de Nord, America de Sud, Australia, Oceanul Pacific, Atlantic si Indian. – (Informatii via Astrofotografieluna.blogspot.ro)

Urmand eclipsei de Soare in Pesti care a avut loc in data de 9 Martie 2016, eclipsa de astazi reuseste sa adune practic, toata energia care s-a nascut in timpul eclipsei de Soare de la inceputul lunii. Daca in anumite aspecte ale vietii am simtit ca am stagnat, aceasta Eclipsa de Luna ne va imputernici sa mergem mai departe si sa gasim surse de inspiratie.

„Uneori noi ne dorim schimbarea, alteori schimbarile ne aleg pe noi – si adesea, schimbarile nu sunt chiar confortabile, sau dorite. Totusi, ajuta sa ne gandim ca marile transformari care se produc acum, au legatura cu un plan divin (chiar daca acesta nu se potriveste cu planul nostru personal!)”, ne sfatuieste astrologa Emily Price, de la Elephant Journal.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Foto: Pixabay

Explicatii astrologice: Eclipsa de Luna pe axa Balanta-Berbec

Acest fenomen ne provoaca din punct de vedere astrologic sa ne uitam atat la natura noastra individuala, cat si la colectivitate: Cum ne echilibram dorintele si nevoile noastre, cu cele ale celor din jur?

Eclipsa de luna este aliniata cu Nodul 1 in Constelatia Dragonului. Dragonul pazea merele de aur in gradina Hesperidelor. Astfel, evenimentul astrologic este incarcat de semnificatii artistice si emotionale, cat si o natura mai sobra si meditativa.

In mitologie, Draco – Dragonul este foarte bine cunoscut. Pentru egipteni, acesta reprezenta figura unei zeite protectoare a carei corp era o compozitie cu parti de crocodil, om, leu si hipopotam. (…) Exista chiar si o legenda romana, in care Draco a fost ucis de zeita Minerva si aruncat pe cer dupa infrangerea sa si exista si alte mituri … Indiferent de cel care doriti sa-l alegeti, Dragonul este cu siguranta minunat! (info via planetariubm.ro)

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Energia acestei eclipse, ne provoaca astfel sa ne punem mai multe intrebari: Ce fel de dialog interior avem? Sunt gandurile pe care le gandim pentru noi, sau le spunem celorlalti, in acord cu cele mai profunde dorinte ale noastre? Facem noi loc pentru echilibru si frumusete?

Este indicat sa va scrieti gandurile intr-un jurnal, sa va conectati la natura voastra interioara, sa meditati, dar sa va ganditi si la viitor.

Ganditi-va la lumina acestei luni pline, ea ne calauzeste spre adevarul pe care mereu il stim, se afla acolo, ascuns in noi si trebuie sa ii acordam atentie. Sa devenim mai constienti in legatura cu dorintele noastre, posibilitatile de a le indeplini, dar si fricile care ne fac sa ridicam bariere inconstiente.

„Cerinta ta nu este sa cauti iubirea, ci sa descoperi toate barierele pe care le-ai ridicat in tine impotriva ei.” – Rumi

Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Ai incredere in puterea acestei eclipse de luna. Chiar daca te provoaca sa te gandesti la schimbari, sa faci pasi spre schimbare si sa iei decizii, este important sa stii ca aceasta trecere este inspre beneficiul tau.

Iti recomandam si: Eclipsa de Soare de pe 9 martie: Cum iti influenteaza Destinul Zodiei tale pentru urmatoarele 6 luni

Foto homepage: Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri