Descopera care sunt cele 3 zodii favorizate de astre pe plan amoros in luna noiembrie 2015:

Taur

Foto: Route55 / Shutterstock.com

Daca intre tine si o persoana draga tie exista deja o conexiune speciala, iata ca noiembrie vine la pachet cu oportunitatea de a explora aceasta legatura si de a o duce catre alt nivel. Pana pe 8 noiembrie, Marte si Venus se vor afla in casa a 8-a a Taurului asa ca daca esti un Taur single, pregateste-te pentru o perioada de tatonari si curtoazie cu o persoana fata de care ai o puternica afinitate spirituala si emotionala. Este mai mult decat un joc al seductiei si ai in fata ta oportunitatea de a pune bazele unei relatiile stabile, cu potential de a se transforma pe viitor intr-o casnicie frumoasa. La sfarsitul lunii, puteti chiar decide sa va mutati impreuna pentru a petrece mai mult timp in doi.

Pe de alta parte, Jupiter influenteaza si viata amoroasa a nativilor Taur aflati deja intr-o relatie. Noiembrie aduce pentru Taur oportunitati de a iubi si de a se lasa iubit de partenerul de viata. Va recomandam sa profitati de ocaziile de a va fructifica dragostea si de a reaprinde flacara iubirii intre voi. Cu Soarele de partea voastra, sunteti mai dispusi ca niciodata sa construiti un dialog romantic cu partenerul de viata, sa va deschideti inima pentru a-l asculta si sa impartasiti sentimente similare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte



Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri