Citeste horoscopul complet al lunii decembrie 2015 si vezi ce iti rezerva astrele pentru ultimele zile ale lui 2015:

Berbec

Decembrie este ultima luna a lui 2015 in care poti incheia ciclul de schimbari esentiale pe care le-ai initiat in acest an. Luna noua de pe 11 decembrie iti aduce oportunitati noi pentru a avansa pe plan profesional si a-ti mari castigurile. Incearca totodata sa comunici eficient si clar la nivel social pentru a evita eventualele tensiuni cu persoanele din jurul tau. Arata-ti vointa si punctul de vedere intr-un mod diplomat. Cu o luna plina chiar in casa familiei Berbecului, luna decembrie se incheie in mod pasnic si fericit, accentul cazand asupra dragostei si a bunei intelegeri familiale.

Taur

Foto: ffffffly / Shutterstock

Decembrie este o luna a armoniei pentru nativul Taur la nivel relational. Pe plan personal, problemele de comunicare cu persoana iubita au sanse mari sa se rezolve prin renuntarea la atitudinea defensiva, iar la nivel profesional exista posibilitatea unor colaborari fabuloase. Se poate naste o atractie puternica cu o persoana de sex opus cunoscuta prin intermediul unei petreceri sau al unui eveniment social. Pe plan financiar, pe langa venitul tau constant, gasesti surse de venit suplimentare ceea ce te face fericita si nerabdatoare sa ii rasfeti pe cei dragi cu cadouri frumoase.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Gemeni

In ciuda planurilor tale, decembrie va fi pentru tine o luna extrem de aglomerata, cu nenumarate proiecte si taskuri de rezolvat. Ai tendinta de a te simti coplesita de responsabilitati mai ales ca acestea interfereaza cu o calatorie pe care iti doreai sa o faci la sfarsitul anului sau cu o nunta la care ti-ai fi dorit sa participi. Relaxeaza-te si nu iti neglija nici sanatatea. Trebuie doar sa ai rabdare, sa te organizezi mai bine si vei avea parte de un sfarsit de luna placut si relaxant. Mai mult, in ultimele zile ale anului, gandurile si actiunile tale se concentreaza asupra celor dragi si asupra relatiei cu ei.

Rac

In relatia ta de dragoste, accentul cade asupra laturii intime si senzuale, dar si asupra jocului seductiei in cazul nativilor care isi cauta jumatatea. Manati de curiozitate si de dorinta de explorare, nativii Rac single au sanse mari ca odata cu 15 decembrie sa intre intr-o relatie noua. Cei casatoriti sau implicati in relatii stabile sunt prinsi in toiul responsabilitatilor domestice si de cuplu. Iar daca in mod normal acest lucru ar fi pus presiune asupra lor, de data aceasta se bucura din plin de ele caci nimic nu le face mai mare placere decat agitatia domestica din preajma sarbatorilor. In plus, creativitatea de care dau dovada va atrage dupa sine afectiunea si admiratia partenerului de viata.


Foto homepage: Subbotina Anna / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri