Anul 2016 se anunta a fi unul incitant pentru fiecare dintre noi. Designul astral ne este favorabil, mai mult decat niciodata, chiar daca si noi trebuie sa muncim spre indeplinirea telurilor noastre insemnate. Afla cum va fi noul an din punct de vedere astrologic si in ce sector al vietii tale, astrele isi pun cel mai pregnant, amprenta.

Horoscop 2016 Berbec: Un an pasional

Marte, planeta ta, va face niste zig-zaguri destul de spectaculoase in 2016. Va avea un rol important in zona evolutiei personale, a iubirii si casatoriei. De asemenea, te provoaca sa explorezi mai mult legatura ta cu Universul si sa iti pui intrebari existentiale.

Inca de la inceputul anului vei fi sub influenta patronului Marte care isi face de cap in ceea ce priveste relatiile tale intime. Vei trai momente intense, fulminante chiar, iar Neptun va fi ajutorul tacut al lui Marte in chestiuni legate de iubire, sexualitate si multa pasiune. Neptun iti va aduce o doza de spiritualitate si acceptare in viata. Inveti sa iei lucrurile cu mai multa detasare. Aceasta vibratie a pasiunii si aventurii va continua sa isi faca simtita prezenta pe tot parcursul anului 2016, pentru persoanele nascute in Berbec.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Foto: Shutterstock; Carlos Amarillo

Foto homepage: Shutterstock; Pasko Maksim

Horoscop 2016 Taur: Un an magic

Casa a 5-a, locul iubirii, a creativitatii, a sportului si a copiilor, este cheia fericirii pentru tine anul ce vine. Anul 2016 va fi deci, un an magic pentru cei nascuti in Zodia Tuar.

De asemenea, in acest an iti vei descoperi parti mai putin cunoscute din tine. Anul acesta va aduce aventuri si buna dispozitie, deschizandu-ti capacitatea de a iubi. Saturn se va afla in casa intimitatii si iti va aduce conexiuni reale de iubire si sexualitate. 2016 va fi un an fulminant pentru iubire.

Horoscop 2016 Gemeni: Un an calm

Mercur, patronul tau, face ca viata ta sa devina mai calma. Pune un stop asupra dinamicii pe care ai avut-o in ultimii ani. Din acest moment este bine sa te opresti si sa reflectezi la ce drum vrei sa iei pe mai departe.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Anul acesta va fi unul mai calm, cu mai putine provocari, ceea ce pentru aventurosii Gemeni, se poate dovedi intr-un anume sens plictisitor. Dar aceasta energie a calmitatii te va ajuta sa iti revii si sa iti faci ordine in viata. In 2016, Mercur este retrograd de patru ori si nu de trei ori asa cum se intampla de obicei, ceea ce ii influenteaza si pe cei nascuti in aceasta zodie. Sunteti provocati sa fiti mai putin impulsivi si mai cupatati in 2016.

Iti recomandam si: Horoscopul iubirii 2016: Top 3 cele mai norocoase zodii in dragoste


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri