Eclipse de soare si de luna, magia serilor, iubirea adevarata… Pentru trei zodii, Anul 2016 are promisiuni incredibile in materie de iubire, romantism si erotism.

1. Horoscopul iubirii 2016: Taur

Anul 2016 va fi unul fulminant pentru persoanele nascute in Zodia Taur. Au fost cativa ani in care Saturn a invalmasit bine de tot viata ta sentimentala si te-ai simtit poate, prinsa/a intr-o situatie fara sens. Sentimentul de disolutie in dragoste parea imposibil de depasit si toate eforturile pe care le faceai in aceasta zona pareau sa duca spre nicaieri.

Dar anul acesta, totul se schimba, iar viata ta amoroasa calatoreste spre lumi la care poate, nu mai sperai. Da, pentru persoanele nascute in Zodia Taur, Anul 2016 va fi un an al iubirii.

Horoscop 2016, Taur: Anul iubirii adevarate

In data de 8 martie, va avea loc o eclipsa de soare in Casa Dragostei pentru Tauri. Magicul Neptun isi face si el simtita prezenta iar aceasta poate fi chiar combinatia necesara pentru o excursie in lumea plina de culori a iubirii. Efectul aceastei Eclipse asupra ta seamana cu energia ridicata "la puterea n" unei Luni Noi, ceea ce te va face sa renunti la latura ta posesiva si sa iti deschizi posibilitati infinite in materie de dragoste si sexualitate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Practic, pe tot parcursul anului te vei bucura si de influenta planetei tale Venus, care va calatori prin toate casele, pentru ca spre sfarsitul anului sa ajunga in zona intimitatii si a casatoriei. Zodia Taur este cea mai erotica dintre zodii, iar Eclipsa de luna din data de 23 martie iti ofera posibilitatea de a te bucura de momente erotice incitante. Marte in Sagetator te va ajuta sa intri mai usor pe frecventa unei persoane fata de care simti ca ai ceva in comun.

Pentru persoanele nascute in Zodia Taur, Anul 2016, va fi in mod definitiv, anul iubirii adevarate si a legaturilor profunde; singura provocare va fi aceea de a gasi persoana potrivita sa se ridice la nivelul posibilitatilor tale de a oferi frumusete sufleteasca, pentru ca in dragoste e nevoie de doi.


Horoscop 2016 pentru toate zodiile: Afla cum va fi noul an din punct de vedere astrologic

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri