Eclipse de soare si de luna, magia serilor, iubirea adevarata… Pentru trei zodii, Anul 2016 are promisiuni incredibile in materie de iubire, romantism si erotism.

2. Horoscopul iubirii 2016: Pesti

Influenta lui Neptun asupra zodiei Pesti aduce atat de mult romantism in viata ta, anul acesta! Atat de mult cum nu ai mai simtit niciodata in viata aceasta. Iata, aceasta este promisiunea de iubire pe care Anul 2016 o face persoanelor nascute in Zodia Pesti.

In 2016 vei avea parte de noi si noi experiente in materie de iubire. Si nu doar atat; vei cunoaste si oameni deosebiti care te vor inspira si te vor face sa evoluezi.

Horoscop 2016, Pesti: Luna martie iti este dedicata

Lunile cele mai importante pentru tine din aceste puncte de vedere sunt martie si septembrie. Luna martie practic iti este dedicata, atunci cand va avea loc o eclipsa de soare, in data de 8 si o eclipsa de luna in data de 23. In aceste momente, puterile tale de seductie vor fi practic, nemarginite. Iar tu vei simti nevoia unui abandon romantic, o senzatie care te va urmari pana la sfarsitul anului 2016.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Eclipsa de luna in Balanta din data de 23 martie va adauga multa pasiune vietii tale romantice. In cazul persoanelor nascute in Pesti, la fel de influenta va fi si eclipsa de luna din data de 1 septembrie, iar doua saptamani mai tarziu, in data de 16 septembrie va avea loc o noua Eclipsa care adauga si mai multa esenta relatiei tale de dragoste.

Anul acesta va fi nu doar despre experiente romantice, ci despre dragoste adevarata, conexiuni autentice care te vor ajuta si in ceea ce priveste latura ta creativa si visatoare. Dragostea lumineaza parcursul tau in anul 2016, precum o raza de lumina infinita si iti promite o perioada a vietii de neuitat.

Iti recomandam si:

Horoscop 2016 pentru toate zodiile: Afla cum va fi noul an din punct de vedere astrologic


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri