In data de 11 decembrie 2015 celebram ultima Luna Noua a anului si ne lasam purtati de dinmismul ei. Pentru toti, provocarea acestei zile va fi aceea de a lasa trecutul in urma odata pentru totdeauana.

Luna noua reprezinta sfarsitul unui ciclu si inceputul altuia nou de 28 de zile. Noua Luna din data de 11 decembrie deschide posibilitatile pentru orice plan de viitor. Este momentul ideal pentru a da startul unor proiecte noi sau a crea posibilitatea de a indeplini visuri pe care le aveti.

Luna Noua din data de 11 decembrie va fi cu atat mai puternica cu cat evenimentul ceresc va imprumuta si din energia simbolica a numarului maestru 11. Este perioada ideala pentru un nou inceput. Astfel, cea mai buna perioada sa schitati un plan si sa incepeti sa actionati in acest sens va fi perioada 11-25 decembrie. Iata ca Luna ne ofera o ocazie excelenta de a ne mobiliza pentru noul an si de a ne bucura in acelasi timp de o energie fructuoasa care se va manifesta in cea mai frumoasa perioada a anului.

Iti recomandam si: Semnificatia lui 11.11: Intrarea intr-o noua Dimensiune si Flacarile gemene

Foto: Konstantinos Kazantzoglou

Luna Noua in Sagetator

Luna Noua din data de 11 decembrie se va afla sub semnul Sagetatorului si ne provoaca sa lasam trecutul de-o parte. Ne provoaca sa ne analizam si sa vedem unde gresim in vietile noastre. Ne provoaca sa ne stabilim noi strategii de actiune, sa fim mai constienti si mai asumati cu privire la ceea ce ne dorim pe viitor.
De asemenea, aceasta luna noua beneficiaza de influenta numarului 11, care in numereologie semnifica noile inceputuri.

Ceea ce este important de retinut este ca acum va fi momentul pentru ca voi sa va eliberati si din stransoarea relatiilor care nu va mai folosesc expansiunii. Astfel, in ultima perioada, despartirile sunt posibile cu mult mai multa usurinta. Cand nu ne mai servesc, cand nu mai rezonam cu ei, oamenii isi continua in mod firesC, propria calatorie prin viata.

In data de 5 decembrie, Venus planeta iubirii a intrat in Scorpion, semnul pasiunii si al dorintei si a aprins flacari ale dorintei in fiecare din noi. Astfel, aceasta perioada va fi ideala si pentru initierea unor noi legaturi romantice.

Aceasta ultima Luna Noua a anului 2015 ne arata noi posibilitati pe care fiecare ni le dorim in vietile noastre si mai mult decat atat, ne ajuta sa le indeplinim.

Totusi, aceasta luna noua nu va aduce o perioada presarata doar de magie. Va fi o perioada provocatoare din toate punctele de vedere, testandu-ne deschiderea si increderea ca Universul face ca mereu, totul sa se aseze asa cum este mai bine.

Iti recomandam si:

Horoscop 2016 pentru toate zodiile: Afla cum va fi noul an din punct de vedere astrologic

Horoscopul iubirii 2016: Top 3 cele mai norocoase zodii in dragoste


Foto homepage: CHILDREN OF DARKLIGHT [DKL]
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri