Eclipse de soare si de luna, magia serilor, iubirea adevarata… Pentru trei zodii, Anul 2016 are promisiuni incredibile in materie de iubire, romantism si erotism.

3. Horoscopul iubirii 2016: Leu

Cand iubesc, persoanele din Zodia Leu o fac autentic. Ceea ce isi doreste o persoana nascuta in aceasta zodie, este ca o relatie sa dureze pentru totdeauna, chiar daca uneori nu functioneaza. Dar in anul 2016, aceeasi adrenalina si dragoste de dragoste va cucereste spiritul. Voi credeti ca orice este posibil in iubire si ca aceasta intr-adevar poate fi fara sfarsit.

Steaua imaginatiei, magiei si misterului – Neptun – creeaza posibilitatea unor intalniri intime depline si incarcate de pasiune.

Horoscop 2016, Leu: Conexiuni erotice autentice

Doua dintre eclipsele anului, cea de soare din 8 martie si cea de luna din data de 16 septembrie joaca un rol important in vietile romantice ale persoanelor nascute in Zodia Leu. Datorita acestor evenimente astrale, va puteti astepta anul acesta la conexiuni erotice autentice.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Cand Leul pune ochii pe „acel cineva”, pentru el totul devine intens si de neoprit. Ceva nemaipomenit se poate intampla in noul an in materie de iubire, caci jocul astrelor descriu un parcurs incredibil si pentru persoanele din aceasta zodie. Important este sa iti pastrezi calmul si determinarea.

Iti recomandam si:

Horoscop 2016 pentru toate zodiile: Afla cum va fi noul an din punct de vedere astrologic

Foto zodii: Flickr/ Sharon Wesilds
Horoscopul are la baza informatii via
www.astrology.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri