Anul 2016 se anunta a fi unul incitant pentru fiecare dintre noi. Designul astral ne este favorabil, mai mult decat niciodata, chiar daca si noi trebuie sa muncim spre indeplinirea telurilor noastre insemnate. Afla cum va fi noul an din punct de vedere astrologic si in ce sector al vietii tale, astrele isi pun cel mai pregnant, amprenta.

Horoscop Rac 2016

Pentru persoanele nascute in Zodia Rac, noul an inseamna provocarea de a revizui aspectele cele mai importante ale vietii - familie, casa si iubire. Persoanele nascute in Zodia Rac sunt cele mai atasate de confortul oferit de familie.

Eclipsa de luna din martie va influenta puternic casa familiei, provocand schimbari in acest sector, pana in Septembrie.

Sigur, pentru persoanele nascute in aceasta zodie, amenintarea schimbarilor si insecuritatea care vine cu acestea, ii face sa se simta vulnerabili si inclinati sa nu accepte provocarile. Dar schimbarile, de cele mai multe ori, ne conduc catre un “mai bine”. Pentru persoanele din Rac, Uranus indeplineste dorintele din zona carierei in acest an. Pluto in Casa a 7-a va provoaca sa fiti chiar mai credinciosi in relatia voastra de iubire.

Foto Shutterstock; Carlos Amarillo

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Horoscop 2016 Leu: Un an dinamic

Pentru persoanele nascute in Zodia Leu se anunta un an dinamic in ceea ce priveste relatiile. Jupiter iti va face mari favori anul acesta daruindu-ti momente frumoase si intense. Vorbim despre o abundenta de intimitate si sentimente pozitive in viata ta. 2016 se anunta un an minunat pentru iubire si relatii!

De asemenea, mai mult decat de obicei, persoanele nascute in aceasta zodie sunt mai generoase si afectuoase cu cei apropiati.

Horoscop 2016 Fecioara

Anul incepe cu Jupiter, in semnul tau. Aceasta pozitionare iti aduce expansiune, descoperirea propriilor resurse interioare si dezvoltare personala. Dar si multa fericire.

Acesta va fi cu siguranta, unul dintre cei mai buni ani ai tai, daca te-ai nascut in semnul Fecioarei. Din luna Septembrie a anului 2016, avem vesti bune si in ceea ce priveste finantele. Vei simti o usurinta si o expansiune si in acest sector al vietii.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Iti recomandam si: Horoscopul iubirii 2016: Top 3 cele mai norocoase zodii in dragoste


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri