Mai bine sa previi decat sa ti se intample! Descopera care sunt cele 3 zodii ale horoscopului care se vor confrunta cu momente dificile in dragoste in luna mai 2015 si ce trebuie sa faca pentru a le traversa cu brio:

Taur

Foto: Zodia Taur, Shutterstock

Per ansamblu, influenta pozitiva a astrelor se va resimti puternic in viata personala a nativilor Taur. Sanatatea acestora va fi una cat se poate de buna, fara probleme, iar optimismul si increderea in viata ii vor aduce aproape de implinirea viselor profesionale. In mai, succesul profesional este corelat cu cel financiar. Este foarte posibil sa ai castig de cauza atunci cand vine vorba de o marire de salariu sau castiguri neasteptate provenind din surse exterioare. Adevarata batalie care se duce insa este cea din inima ta. Luna mai se va dovedi a fi din punct de vedere emotional o luna bulversanta, provocatoare si plina de sentimente contradictorii.

Nu in putine dati vei ajunge la concluzia ca astrele se joaca cu tine si ca, oricat de mult te-ai stradui, relatia cu persoana iubita va fi dificil de mentinut la un nivel pozitiv. Te vei confrunta cu o problema de cuplu serioasa, ale carei radacini sunt vechi si adanci. Daca nu o vei rezolva, nu veti putea merge mai departe. Sinceritatea este extrem de importanta in aceasta perioada si mai ales in prima jumatate a lunii. Incearca sa nu iti minti partenerul de viata oricat de urat si dur ar parea adevarul. Accepta responsabilitatea pentru faptele tale si incearca sa dregi situatia cu maturitate acolo unde este posibil. Urmand aceasta directie, reconcilierea si armonia vor fi posibile in relatia cu partenerul de viata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. OFICIAL Calendarul pentru simularea bacalaureatului și a evaluării naționale a fost publicat Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile Alexandrion Group a premiat tineri sportivi cu performanţe remarcabile la 9 discipline, în cadrul Galei Trofeelor Alexandrion 2023

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri