Oh! Astrele au chef serios „de joaca” in aceasta perioada. Se intampla lucruri intense si importante din punct de vedere astronomic dar, pentru oamenii deschisi sa vada lumea din mai multe perspective, se intampla lucruri importante chiar si din punct de vedere astrologic.

Eclipsa Totala de Luna Sangerie in Balanta, din data de 4 aprilie, care urmeaza eclipsei totale de Soare in Pesti, din data de 20 Martie este considerata a fi un Portal spiritual al Iubirii. Pregatiti-va deci, caci vom fi inundati de o energie profunda a dragostei in toate manifestarile sale.

  • Eclipsa Totala de Luna va putea fi vizibila doar din zona Oceanului Pacific, dar ne va afecta pe toti. In Romania, eclipsa nu va fi vizibila.

Trecem printr-o perioada importanta din punct de vedere spiritual cu un flux de energie impresionant pe care cei aflati in conexiune mai profunda cu ei insisi si Universul, deja il simt intens; dar aceasta Eclipsa Totala este o provocare pentru noi toti, din multe puncte de vedere, spun astrologii. Provocarea este aceea de a reusi sa ne mentinem in echilibru emotional. Constientizarea distorsiunilor care reflecta separari si tumult, ne ajuta de fapt sa ne echilibram fiinta si sa ne conectam mai profund la constiinta colectiva.

Iti recomandam si: 20 martie – ECLIPSA DE SOARE in Pesti. Este Cea mai Intensa Zi a anului si aduce Schimbari in destinul tau!

Foto: Shutterstock.com; luna, pom inflorit

Foto homepage: Shutterstock.com; luna plina, luna rosie

Evolutie spirituala si iubire pentru fiecare din noi!

La un nivel foarte profund, Pamantul este inundat de energie, se aliniaza la Vibratia cosmica a iubirii si fiecare dintre noi are nevoie sa isi echilibreze la randul sau campul energetic si vibrational. Toate gandurile care dadeau iluzia tristetii si a separarii de ceilalti terbuie sa se dizolve. Gandurile, ideile si atasamentele emotionale care sunt bazate pe frica si sunt o expresie a fricii, nu mai sunt sustinute in vietile noastre.

  • „Inamicul este frica. Credem ca este ura, dar este gresit. Frica este.”, spunea Ghandi.

Trecem printr-o perioada de schimbare. Odata cu fiecare fenomen pe care il traversam, frecventa Pamantului intra din ce in ce mai putin in acord cu vibratii joase, bazate pe frica, ura si alte sentimente negative.

Citeste mai departe >>>
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri