Oh! Astrele au chef serios „de joaca” in aceasta perioada. Se intampla lucruri intense si importante din punct de vedere astronomic dar, pentru oamenii deschisi sa vada lumea din mai multe perspective, se intampla lucruri importante chiar si din punct de vedere astrologic.

Iata de ce, orice moment emotional intens ce se petrece in viata noastra, este si o oportunitate pentru linistea interioara si curatire.

Foto: Shutterstock.com; Luna, portal, nori

Poate vei simti copleseala in urmatoarea perioada, poate vei simti ca treci prin evenimente intense ce iti trezesc senzatia ca nu mai detii controlul. Poate vei avea o senzatie de dezasamblare. Dar aceste senzatii sunt un semnal, o atractie spre a-ti gasi armonia interioara, in mod constient. Analizeaza-ti gandurile si sentimentele cu detasare si instaureaza pacea in sufletul tau.

„ Instinctele mele de supravietuire – tot ceea ce invatasem – imi spunea sa nu fac asta, dar ceva din interiorul meu m-a dus mai departe. Te arunci de pe o stanca fiindca stii ca atunci cand ai aterizat zdrobit precum un joc de Lego dezmembrat, iti vei aduna ultimele bucatele ramase din tine. Dar nu iti reatasezi acele bucatele care nu iti mai sunt de folos, care nu mai par a face parte din tine. Ori de cate ori te arunci, exista aceasta oportunitate – aceasta foarte frumoasa, fertila si inconfortabila perioada – cand nu mai esti intreg, dar esenta ta te ajuta sa atasezi lucruri de tine, lucruri care te inspira, lucruri pe care tu le consideri a fi pline de viata.” – Alejandro Ghersi – muzician, artist contemporan, despre o perioada de transformare din viata sa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Foto: Shuttesrtock.com, femie, peisaj marin

Bucura-te de Luna Rosie, un moment al conexiunii intime cu Universul. Un moment provocator care ne face sa ne gandim la „bucatelele de lego” ce alegem sa le atasam de noi insine, in urma perioadelor de tumult interior, intrebari sau instabilitate.

Invatam in aceasta perioada sa integram un sine mai seren si mai impacat cu mersul firesc al vietii. Invatm sa integram fiinta noastra in toate dimensiunile sale, ca un tot unitar: suflet, inima, corp si minte. Sa ne conectam la esenta noastra…

Eclipsa Totala de Luna ROSIE in Balanta, in data de 4 aprilie – PORTALUL IUBIRII

Ne aflam in mijlocul unei pozitionari astrologice intense cu Uranus si Soarele in Berbec, cu Jupiter in Leu si Saturn in Sagetator – Triada de Foc, supranumita astrologic. Focul simbolizeaza energia curatirii si a renasterii. Asa incat, este foarte bine sa petreci cat mai mult timp in natura. Iar atunci cand nu ai posibilitatea de a iesi din stres si haos, conecteaza-te cu spatiul de liniste interioara din tine insuti.

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

Citeste mai departe>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri