HOROSCOP 2016: Chiar daca ne aflam inca in 2015, nu este niciodata prea devreme pentru a arunca un ochi in lumea fascinanta si imprevizibila a astrologiei si sa descoperim ce surprize ne-au rezervat rezervat astrele pentru 2016! Ti-am pregatit horoscopul complet pentru 2016 si te invitam sa afli ce aduce acest an fabulos in destinul, viata si sentimentele zodiei tale:

HOROSCOP 2016 PENTRU FIECARE ZODIE

Horoscop 2016: Zodia Berbec

Foto: zodia Berbec, Shutterstock

Pentru Berbec, 2016 va fi un an promitator si plin de oportunitati, aducand totodata cu sine si progresul. Schimbari apar mai ales pe plan profesional, iar in noua schema a lucrurilor este foarte posibil sa faci cunostinta cu oameni si lucruri noi. Schimbul de idei si de informatii cu parteneri noi de afaceri este unul productiv.

Pe de alta parte, calatoriile fac si ele parte din peisaj. Foarte posibil ca va trebui sa calatoresti mult si des in acest an, mai ales in prima jumatate a anului, cand nivelul tau de energie va fi unul ridicat. Pe de alta parte, 2016 va fi pentru Berbec un an provocator. Va trebui sa gasesti echilibrul intre viata de familie si cea de cariera, iar acest lucru ar trebui sa se afle pe lista ta de prioritati daca iti doresti ca relatia cu persoana iubita sa se consolideze.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Spre deosebire de 2015 care are tendinta de a fi putin haotic atunci cand vine vorba de relatiile amoroase, 2016 se anunta a fi pentru Berbec un an mai linistit, mai armonios. Multi din nativii single isi pot gasi sufletul pereche in 2016, cu precadere in lunile mai, iulie, august, noiembrie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri