HOROSCOP 2016: Chiar daca ne aflam inca in 2015, nu este niciodata prea devreme pentru a arunca un ochi in lumea fascinanta si imprevizibila a astrologiei si sa descoperim ce surprize ne-au rezervat rezervat astrele pentru 2016! Ti-am pregatit horoscopul complet pentru 2016 si te invitam sa afli ce aduce acest an fabulos in destinul, viata si sentimentele zodiei tale:

Horoscop 2016: Zodia Taur

Foto: Zodia Taur, Shutterstock

Cu planeta Jupiter de partea ta, ai toate sansele ca 2016 sa fie pentru tine un an norocos si binecuvantat. Daca pana acum lucrurile nu au mers chiar in directia in care ti-ai fi dorit, iata ca 2016 este anul in care iti vei lua revansa pentru toate amanarile si momentele in care lucrurile nu pareau a vrea sa se “lege”.

Chiar daca sansa unui job bun /a unui contract de afaceri nou/ a unui nou parteneriat se intrevedea inca din 2015, abia in 2016 vei vedea rezultate concrete si te vei bucura si financiar de ele. Foarte posibil ca ai in plan si intemeierea unei familii, insa comunicarea si cooperarea cu partenerul de viata sunt esentiale in acest sens. Asigura-te ca nu iei decizii care nu sunt pe placul persoanei iubite. Inainte de a actiona, asigura-te ca va doriti amandoi acelasi lucru. Vei evita astfel discutii inutile si ranirea sentimentelor celuilalt.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Din punct de vedere social, 2016 va fi un an fericit si activ pentru nativul Taur pentru care acest aspect a contat enorm in ultimii ani. Intalnesti multe persoane deosebite cu care legi atat prietenii ale mintii, cat si prietenii ale sufletului. Cei care au mai fost casatoriti o data, au sansa de a-si reface viata si de a incepe o noua viata alaturi de o persoana pe care o iubesc.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri