Mai bine sa previi decat sa ti se intample! Descopera care sunt cele 3 zodii ale horoscopului care se vor confrunta cu momente dificile in dragoste in luna mai 2015 si ce trebuie sa faca pentru a le traversa cu brio:

Berbec

Foto: Zodia Berbec, Shutterstock

Daca starea de sanatate ti-a pus probleme pana in acest moment, iata ca este timpul ca astrele sa isi ia revansa. Pana pe 20 mai, sanatatea ta se va imbunatati treptat si va fi infloritoare. La fel vor fi si vitalitatea, energia si puterea ta de munca. Atat la locul de munca, cat si in general, esti apreciat atat pentru ceea ce faci, cat si pentru ceea ce esti. Oportunitatile vor aparea mai ales in a doua jumatate a lunii astfel incat ar fi bine sa profiti de ele.

In ceea ce priveste relatia cu persoana iubita, lucrurile au tendinta de a nu fi atat de simple pe cat ti-ai dori. Pe 14 mai, Mercur, planeta comunicarii, va fi retrograd. Acest lucru inseamna ca va trebui sa fii mai atenta in privinta modului in care vei comunica cu partenerul de viata daca vrei sa eviti neintelegerile. Planeta Venus vine si ea la pachet cu unele obiectii, insa influenta sa negativa este blocata de Soare. Vei fi mai empatica decat de obicei si mai sensibila din punct de vedere sentimental, iar Venus iti va altera usor perceptia emotionala. Chiar daca ai tendinta de a asculta mai mult de sentimente decat de inima, in luna lui mai cele doua tendinte trebuie aduse la un echilibru. Ti se va cere ratiune, autocontrol si stapanire de sine in relatia cu persoana iubita. Daca reusesti sa gestionezi pozitiv situatiile dificile sau stanjenitoare care pot aparea din cauza unei comunicari deficitare, in ciuda micilor probleme, relatia ta se va afla pe drumul cel bun.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri