Mai bine sa previi decat sa ti se intample! Descopera care sunt cele 3 zodii ale horoscopului care se vor confrunta cu momente dificile in dragoste in luna mai 2015 si ce trebuie sa faca pentru a le traversa cu brio:

Fecioara

Foto: Simbol zodia Fecioara, Shutterstock

In general, luna mai va fi pentru nativii Fecioara o luna extrem de activa si agitata, insa incununata de succes pe mai multe planuri, dar mai ales pe cel profesional. Cu putin efort din partea ta, mai ales in a doua jumatate a lunii cand ti se solicita mai mult calm (perioada de dupa 21 mai va fi una mai delicata), lucrurile se vor misca si vei progresa in directia in care iti doresti.

In ceea ce priveste relatia cu persoana iubita, putem spune ca din punct de vedere astrologic mai 2015 nu va fi o luna usoara. Te vei trezi in postura de a lua decizii extrem de importante, pentru care nu te simteai pregatita si pe care ti-ai fi dorit sa le amani cat mai mult. Lucrurile nu mai suporta insa amanare si va trebui sa te decizi definitiv in privinta a ceea ce iti doresti de la relatia ta de dragoste. Luna mai se va dovedi a fi o luna hotaratoare pentru tine (chiar cruciala, putem spune) si te va pune in postura de a accepta circumstantele asa cum sunt si de a incerca sa te adaptezi lor. S-ar putea sa fie schimbari mari in cuplu, insa cu putina deschidere si prin autoexercitiu, acestea se pot dovedi a fi cel mai bun lucru care ti s-ar fi putut intampla in ultima vreme. Ai nevoie de toleranta fata de celalalt si rabdare cu tine insati.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Foto homepage: Cuplu romantic, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri