8 Octombrie 2014 publicat în Horoscop 93 share-uri

Aceasta este o scurta calatorie in astrologia vedica. Chiar daca si aici este vorba despre 12 zodii care au un corespondent in astrologia traditionala, in astrologia vedica, luna ese cea care masoara efectele trecutului, influenteaza prezentul si viitorul.

Foto: Shutterstock.com; India

MESHA (Berbec)

Esti o persoana activa si ambitioasa. Impresionezi prin curajul tau si prin hotarire. Esti o persoana increzatoare, cu intiativa, ai scopuri inalte si de asemenea, o inima libera. Vrei sa fii in top mereu, nu iti place ca deciziile sa fie influentate de catre ceilalti, de acee ti se potrivesc functiile de conducere sau de coordonare a celorlalti.

Esti o persoana deschisa in fata schimbarilor. Ai o fire blanda si gentila care se manifesta in cele mai multe situatii. Cand trebuie sa iei atitudine, nu te feresti sa ti-o asumi si exprimi cu sinceritate tot ceea ce crezi. Esti o persoana care stie sa iubeasca, de aceea te comporti cu multa daruire intr-o relatie de cuplu.

VRISHABHA (Taur)

Esti o persoana dotata cu rabdare si rezistenta in fat agreutatilor. Te infurii doar atunci cand esti serios provocat. Ai o fire conservatoare si o vointa puternica prin care reusesti s ate impui in fata celorlalti. Nu actionezi impulsiv si nu iti consumi energia inutil in probleme superficiale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Esti o persoana deschisa catre tot ceea ce este frumos, adori muzica, arta, beletristica. In iubire te manifesti pasional si cu foarte mare credinta fata de acea persoana. Daruiesti tot ce ai mai bun si mai frumos in tine, ceea ce te face o persoana fermecatoare in relatiile apropiate.

Foto homepage; Shutterstock.com; noapte, India


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri