8 Octombrie 2014 publicat în Horoscop 93 share-uri

Aceasta este o scurta calatorie in astrologia vedica. Chiar daca si aici este vorba despre 12 zodii care au un corespondent in astrologia traditionala, in astrologia vedica, luna ese cea care masoara efectele trecutului, influenteaza prezentul si viitorul.

Foto: Shutterstock.com; India, indianca

MITHUNA (Gemeni)

Esti o persoana inteligenta si imaginatica. Gasesti cu usurinta pacea sufletului si veselia. Esti o persoana versatila si neobosita. Iti place sa faci schimbari in viata ta si le provoci.

Calatoresti foarte mult, este posibil sa ai un job care implica acest aspect. Iti place sa descoperi noi lucruri tot timpul Te inconjori de oameni alaturi de care te distrezi si traiesti viata din plin. Este posibil sa te angrenezi in mai multe ocupatii in acelasi timp. In iubire esti o persoana care se manifesta cu voluptate si pasiune. Iti place de asemenea sa experimentezi tot felul de trairi si situatii amoroase.

KARKA (Rac)

Ai o abilitate remarcabila de a te adapta unei vieti schimbatoare. Imaginatia ta este feritla si deschisa catre noi si noi oportunitati de expansiune. Uneori te manifesti cu itmiditate, esti o persoana emotionala si sensibila. Dar in general, atitudinea ta fata de ceilalti oameni este una empatica. Sensibilitatea este o caracteristica care te ajuta s aii intelegi mai bine pe ceilalti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Iti place sa iti petreci timpul in familie si alaturi de cei dragi. Familia este un aspect important al vietii tale. De aceea iti place sa gasesti linistea prin intermediul celor pe care ii iubesti. In iubire esti o persoana foarte sincera si dedicata, calitati care sunt rar intalnite.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri